Χαμός στην πρεμιέρα του "Walking Dead 5"!

Δημοσίευση: 14 Οκτ. 2014, 10:56

Με ένα εξαιρετικό πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε ο 5ος κύκλος του τηλεοπτικού "Walking Dead", χθες.

Δολοφονίες ανθρώπων για να ετοιμαστούν για... σφάξιμο, ζόμπια all over (και δεκάδες σκοτωμοί εκατέρωθεν), εκρήξεις, αγωνία μέχρι το τελτυταίο δευτερόλεπτο, επανενώσεις, συγκίνηση και οι ήρωές μας ξανά on the road, μόνοι εναντίων όλων.

Χωρίς υπερβολή, οι σεναριογράφοι (και οι παραγωγοί) είναι σαν να πήραν εκδίκηση για ολόκληρο τον βαρετό 4ο κύκλο και μάλιστα άφησαν ήδη πολλά υπονοούμενα για μια εξίσου συναρπαστική συνέχεια. Με λίγα λόγια, όπως θα έπρεπε να είναι σχεδόν κάθε επεισόδιο. Μιλάμε για πραγματικό χαμό.

Kαι το κοινό, τίμησε δεόντως το ξεκίνημα. Το πρώτο επεισόδιο είδαν 17,3 εκατ. θεατές στις ΗΠΑ που αποτελεί νέο ρεκόρ για την σειρά, ξεπερνώντας το 16 στην πρεμιέρα του 4ου κύκλου, με τα νούμερα να ανεβαίνουν σταθερά ΚΑΘΕ χρονιά. Άλλωστε πρόσφατα η σειρά ανανέωσε και για 6η σεζόν με το κανάλι AMC, δείγμα του πόσο πιστεύουν στην προοπτική της.

Μάλιστα, η απήχηση της πρεμιέρας του Walking Dead 5 ήταν εντυπωσιακή και στα torrents, καθώς μέσα στο πρώτο 24ωρο από την προβολή του, χρήστες από 1,27 εκατομ. ξεχωριστές διευθύνσεις κατέβασαν παράνομα το επεισόδιο, νούμερο απίστευτα μεγάλο σε σχέση με την πρεμιέρα του 4ου κύκλου (179.000), το οποίο αρχίζει να θυμίζει... Game Of Thrones (1,86 εκατ. η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν, 1,48 το φινάλε).

Α.Κ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos