‘The Secret Lives of Twin Peaks’: Στα ράφια των βιβλιοπωλείων το 2015

Δημοσίευση: 17 Οκτ. 2014, 20:07

Αν δεν κρατιέσαι μέχρι το 2016, όταν και θα συμβεί η τηλεοπτική επιστροφή του ‘Twin Peaks’  και εάν είσαι βέβαια ‘διαβαστερός’ τύπος, ετοιμάσου! Το βιβλίο ‘The Secret Lives of Twin Peaks’ αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός 2015, για να ενώσει τα κομμάτια που λείπουν από το πάζλ του 24ετούς κενού που μεσολάβησε μεταξύ της αυθεντικής σειράς του ABC που κόπηκε άδοξα και της πολυαναμενόμενης επιστροφής της από το Showtime.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Flatiron Books (εκδοτικό ‘παιδί’ της MacMillan) ‘το βιβλίο θα αποκαλύψει τι συνέβη στους ανθρώπους της μυθικής αυτής πόλης από την τελευταία φορά που τους είδαμε το 1991 και θα προσφέρει μια βαθύτερη ματιά στο κεντρικό μυστήριο που κάλυπτε την αυθεντική σειρά’.

‘Το βιβλίο αποτελεί ένα όνειρο ζωής για μένα που θα προφέρει μια εντελώς διαφορετική άποψη για τον κόσμο του Twin Peaks, τόσο στους παλιούς φαν όσο και στους νέους. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος’ ανέφερε με τη σειρά του o συν-δημιουργός και παραγωγός της σειράς, Mark Frost. To βιβλίο ‘The Secret Lives of Twin Peaks’ αποτελεί μέρος της σειράς που περιλαμβάνει ακόμα τα βιβλία ‘The Secret Diary Of Laura Palmer‘ γραμμένο από την κόρη του Lynch, Τζένιφερ και ‘The Autobiography of F.B.I. Special Agent Dale Cooper: My Life, My Tapes’ του σεναριογράφου Σκοτ Φροστ.

Ειρήνη Κατσαρά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos