Nτάνι Μπόιλ: "Θα γίνει Trainspotting 2"

Δημοσίευση: 29 Οκτ. 2014, 20:52
Συντάκτης:

Ο Ντάνι Μπόιλ το είχε ξεκαθαρίσει εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Ότι θα επιδιώξει να γίνει το sequel του Τrainspotting βασισμένος στο βιβλίο του Ιρβιν Γουέλς «Porno» που διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά.

Κάτι τέτοιο φάνταζε ιδιαίτερα δύσκολο όμως μέχρι πριν λίγες ημέρες, καθώς ο εκ των βασικών πρωταγωνιστών Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και ο Μπόιλ είχαν για χρόνια ψυχρανθεί από την απόφαση του σκηνοθέτη να τον αντικαταστήσει με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην «Παραλία».

O 43χρονος Σκωτσέζος σταρ δείχνει να έχει ξεπεράσει οποιοδήποτε συναίσθημα εχθρότητας και δηλώνει έτοιμος για το sequel της μεγάλης επιτυχίας. "Όλα δείχνουν ότι τελικά θα γίνει. Θα γυριστεί το 2016, 20 χρόνια μετά το πρωτότυπο φιλμ, έστω και αν το σενάριο θα αναφέρεται σε μια δεκαετία μετά. Μια δεκαετία πριν, δεν θα συμμετείχα στο project, τώρα είμαι μέσα", δήλωσε σε συνέντευξή του στο Details.

Update 7/9/15Μετά τον ΜακΓκρέγκορ και ο Ντάνι Μπόιλ φρόντισε να κάνει σχετικές δηλώσεις και ουσιαστικά να επισημοποιήσει το sequel για το Trainspotting. Ο σκηνοθέτης μίλησε με ευκαιρία της συνέντευξης τύπου για το «Steve Jobs» στο φεστιβάλ του Telluride και αποκάλυψε πως «και οι 4 βασικοί χαρακτήρες θέλουν να επιστρέψουν και να το κάνουν. Τώρα είναι μόνο θέμα οργάνωσης των προγραμμάτων τους, καθώς οι δύο από αυτούς κάνουν τηλεόραση στις Η.Π.Α.».

Εκτός από τον ΜακΓκρέγκορ αναφέρεται στους Τζόνι Λι Μίλερ (εμφανίζεται στο τηλεοπτικό «Elementary»), Κέβιν ΜακΚιντ (παίζει στο επίσης τηλεοπτικό «Grey’s anatomy») και φυσικά τον Ρόμπερτ Καρλάιλ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Γιούεν Μπρέμερ, Κέλι Μακ Ντόναλντ θα αρνηθούν  την συμμετοχή τους. Το σενάριο υπογράφει –όπως και στο πρώτο φιλμ- ο Τζον Χοτζ (υπεύθυνος και για τα Shallow Grave, Trance, Sweeney, The beach, A life less ordinary)

Αναμένουμε...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos