"Spectre": Ο Τζέιμς Μποντ έχει…. Μόνικα Μπελούτσι

Δημοσίευση: 4 Δεκ. 2014, 14:15

‘Spectre’ (σημαίνει φάντασμα) είναι ο τίτλος της επόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την εταιρία παραγωγής μέσω Live streaming.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους σύμφωνα με την ανακοίνωση, εκτός από τον Ντάνιελ Κρεγκ, θα δούμε ακόμα τον Κρίστοφ Βαλτς ως τον κακό ‘Oberhauser’ , την… έκπληξη Μόνικα Μπελούτσι ως Lucia Sciarra, τον Ρέιφ Φάινς ως ΄Μ’ και τη Ναόμι Χάρις ως ‘Moneypenny’.

Επιπλέον, ο Μπεν Γουίσο θα υποδυθει τον ‘Q’, ο Άντριου Σκοτ όπως σας ενημερώσαμε από χθες θα είναι ο νέος κακός ‘Denbigh’ και ο ελληνικής καταγωγής παλαιστής Ντέιβιντ Μπαουτίστα ως ‘Mr Hinx’.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ξανά ο Σαμ Μέντες («Skyfall») και τα γυρίσματα που ξεκινούν τη Δευτέρα περιλαμβάνουν τοποθεσίες όπως Λονδίνο, Μεξικό, Ρώμη, Ταγγέρη, Μαρόκο και Αυστρία.

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 6 Νοεμβρίου 2015.

Ειρήνη Κατσαρά

 

Update 5/12/14Οι κλέφτες αποδείχθηκαν πιο... γρήγοροι από τον James Bond, κατορθώνοντας να κλέψουν πέντε αυτοκίνητα που θα θα “συμπρωταγωνιστούσαν” στο πλάι του Daniel Greg στο «Spectre». Σύμφωνα με την εταιρεία Wirtshaft Woche, τα πέντε αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούνταν στην ταινία – πρόκειται για Range Rovers Sports, που είχαν υποστεί, όμως, τις απαραίτητες μετατροπές – εκλάπησαν μαζί με τέσσερα ακόμη οχήματα από πάρκινγκ της εταιρείας Land Rover στη Γερμανία. Η αξία των αυτοκινήτων που εκλάπησαν αγγίζει τα 800.000 ευρώ, αλλά σίγουρα η κλοπή τους δεν θα πρέπει να ανησυχήσει τους λάτρεις του James Bond, καθώς η εταιρεία παραγωγής της νέας ταινίας θα τα αντικαταστήσει. Το μόνο σίγουρο.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos