"Kάτω από το δέρμα" της σεξωγήινης Σκάρλετ

Δημοσίευση: 12 Μαΐου 2012, 13:46

Πόσο «εκνευριστικά» όμορφη είναι αυτή η γυναίκα ακόμα και μελαχρινή;

Αυτό αναρωτιέται, σε πρώτη φάση, κανείς αντικρίζοντας τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του επερχόμενου sci-fi / road / ερωτικού θρίλερ του Βρετανού Τζόναθαν Γκλέιζερ με τίτλο “Under the skin”. Μην γελιέστε όμως από την εμφάνισή της γιατί τη χρησιμοποιεί μόνο ως όπλο για να παρασύρει τα θύματά της. Κάτω από το δέρμα της Σκάρλετ κρύβεται ένα αιμοβόρο εξωγήινο πλάσμα.

Σύμφωνα με το story, η Laura (Scarlet Johansson) είναι μία «σ-εξωγήινη» που έχει καταφθάσει στη γη με ένα και μόνο σκοπό: να απαγάγει ανυποψίαστα θύματα που κάνουν οτοστόπ και να τα μεταφέρει στον πλανήτη της, όπου το ανθρώπινο κρέας θεωρείται ξεχωριστή λιχουδιά. Σύντομα όμως, αρχίζει να αποκτά συναισθήματα για το ανθρώπινο είδος και αποφασίζει να τους βοηθήσει – κάτι που φυσικά δε χαροποιεί και ιδιαίτερα τους «παλιούς» φίλους της από την πατρίδα.

Το “Under the skin” είναι η τρίτη κατά σειρά ταινία του Γκλέιζερ (βλ. “Birth”, 2004 & “Sexy beast”, 2000) και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ολλανδικής καταγωγής Σκωτσέζου Μισέλ Φέιμπερ.

Αρχικά, είχαν σκοπό να γυρίσουν το φιλμ στον Καναδά αλλά τελικά τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στο Λονδίνο και τη Σκωτία, ενώ η παραγωγή φέρει την υπογραφή των James Wilson (Shaun of the dead, Attack the block) και Nick Wechsler (παραγωγός του Αρονόφσκι στα Requiem for a dream και Fountain!).  

Αναμένουμε το τρέιλερ

Ελεωνόρα Βερυκοκίδη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos