Παντρεύτηκαν (επιτέλους) Μπραντ Πιτ & Αντζελίνα Τζολί! Νυφικό με ζωγραφιές των παιδιών της...

Δημοσίευση: 28 Aug 2014, 17:29

Το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλυγουντ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, παντρεύτηκε κρυφά το Σάββατο 23 Αυγούστου στην Γαλλία, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του ζεύγους. Η τελετή έγινε σε ένα μικρό παρεκκλήσι στο Σατό Μιραβάλ, στο Κορέν της νότιας Γαλλίας παρουσία φίλων και συγγενών, ενώ το μυστήριο τέλεσε δικαστής από την Καλιφόρνια.

Η 39χρονη Αντζελίνα Τζολί αφού απέκτησε έξι παιδιά (τα τρία με υιοθεσία) με τον 50χρονο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να του πει το μεγάλο «ναι» έπειτα από απαίτηση όλης της οικογένειας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ενώ τη Τζολί δεν συνόδευσε ο πατέρας της Γιον Βόιτ, αλλά οι μεγαλύτεροι γιοι της (ο 13χρονος Μάντοξ και ο 10χρονος Παξ). Η 9χρονη Ζαχάρα και η 6χρονη Βιβιέν έραιναν με ροδοπέταλα) και η 8χρονη Σάιλο κι ο 6χρονος Νοξ έδωσαν στον μπαμπά την κατάλληλη στιγμή τις βέρες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα παντρευόταν ξανά μόνο εάν έκρινε ότι αυτό θα έκανε καλό στην ψυχολογία των παιδιών.

Η Αντζελίνα Τζολί έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές, τον Βρετανό ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ το 1996 και τον Αμερικανό ηθοποιό Μπίλι Μπομ Θόρτον το 2000, με τον κάθε γάμο να διαρκεί μια τριετία. Ο Μπραντ Πιτ όταν την γνώρισε, στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Ms Smith», το 2004, ήταν παντρεμένος με την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον.

Update 2/9/14: Μόλις 20 φίλοι και στενοί συγγενείς παρακολούθησαν από κοντά τον γάμο που έγινε στο ιδιοκτησίας του ζευγαριού, πύργο Château Miraval στη Γαλλία και δέκα μέρες μετά, το Hello και το People δημοσιεύουν τις πρώτες φωτό. Το νυφικό της Τζολί ήταν Versace, αλλά η πινελιά που το έκανε ξεχωριστό ανήκει στα παιδιά του ζεύγους.  Το πέπλο και η ουρά του ήταν καλυμμένα με τις ζωγραφιές τους... Τέλος, ο Μπραντ  ξέχασε να συμπεριλάβει στις αποσκευές του το παπιγιόν του και αναγκάστηκε να δανειστεί αυτό του γιου του Μaddox.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos