Νικόλ Κίντμαν: "Έσπασα πλευρό για να φορέσω τους κορσέδες του Moulin Rouge!"

Δημοσίευση: 29 Νοε. 2014, 04:38

Σε μια από τις συνεντεύξεις για την προώθηση της νέας της ταινίας "Paddington", η Νικόλ Κίντμαν θέλησε να μοιραστεί με τον παρουσιαστή του Graham Norton Show την επίπονη εμπειρία της στα γυρίσματα του μιούζικαλ Moulin Rouge του Μπαζ Λούρμαν και να αποκαλύψει ενα σχεδόν σοκαριστικό μυστικό που προφανώς ελάχιστοι θα γνώριζαν.

«Χτύπησα πολύ άσχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όταν στις 3 το πρωί χόρευα με τα ψηλοτάκουνα κι έπεσα από τις σκάλες. Κι έπειτα έπρεπε να σπάσω ένα πλευρό για να μπορώ να φορέσω τους στενούς κορσέδες. Ήθελα να αποκτήσω μέση μικρότερη από 18 ίντσες. Ήμουν απελπισμένη» δήλωσε η Nicole Kidman για το blockbuster του 2001 αφήνοντάς τους όλους άναυδους…

«Και φώναζα όταν μου έδεναν τον κορσέ: Πιο σφιχτά, πιο σφιχτά! Το Moulin Rouge ήταν πολύ σκληρή δουλειά για μένα γιατί το τραγούδι δεν είναι κάτι που μου βγαίνει εύκολα… Ήταν τόσο φοβερό να πρέπει να τραγουδήσω μπροστά σε τόσο κόσμο. Είχα τρομοκρατηθεί», παραδέχτηκε η 47χρονη πρωταγωνίστρια η οποία βέβαια κέρδισε για την ερμηνεία της στο Moulin Rouge την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλο (και μία Χρυσή Σφαίρα).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos