Eλεύθερη η Μόνικα!

Δημοσίευση: 26 Aug 2013, 19:55

Επιτέλους, τέλος. Επιτέλους, "λεφτεριά". Επιτέλους, μόνη.

Τόσα χρόνια προσπαθούσα να ανεχτώ σχόλια των -γυναικών- φίλων μου, τύπου "μα γιατί το λες αυτό, καλός είναι", "έχει κάτι το τρελό στην ματιά", "φαίνεται γενικά τρελιάρης", "σίγουρα θα κάνει φοβερό σεξ", για τον Βενσάν Κασέλ.

Και εγώ και όλοι οι άνδρες φίλοι και γνωστοί γνέφαμε συγκαταβατικά (για να αποφύγουμε την γκρίνια), μη μπορώντας να καταλάβουμε επί της ουσίας, τι βρήκε η Μόνικα η Μπελούτσι σε αυτόν τον τζιτζιφιόγκο, την αταλαντούρα, την μισοριξιά, τον γιαλαντζί μάγκα, τον δεύτερο.

Αλλά, βλέπεις, με την πάροδο των χρόνων τους συνηθίσαμε μαζί στις φωτό και το κλείσαμε και αυτό το κεφάλαιο.

Μέχρι σήμερα.

Η καλλονή και το τέρας ανακοίνωσαν σήμερα τον χωρισμό τους έπειτα από 14 χρόνια. Το γραφείο Τύπου της Μπελούτσι, επιβεβαίωσε την είδηση στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ενώ η υπεύθυνος επικοινωνίας του Βενσάν Κασέλ έπραξε το ίδιο από το Παρίσι, με σχετική ανακοίνωση στο Γαλλικό Πρακτορείο: «Ο Βενσάν Κασέλ επιβεβαιώνει ότι χωρίζει κοινή συναινέσει από τη σύζυγό του Μόνικα Μπελούτσι».

Όχι ότι μας αφορά άμεσα, ούτε πρόκειται να τον αντικαταστήσουμε στο κρεβάτι της, αλλά, να, πως να το κάνουμε: "αποκαταστάθηκε μια ιστορική αδικία".

Απόστολος Κίτσος

Υ.Γ.: Και πού'σαι άσχημε; Μην ξεχνάμε την διατροφή για τα 2 κοριτσάκια (την 9χρονη Ντέβα και την 3χρονη Λεονί), ε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos