Ο Τομ Χάρντι σε διπλό ρόλο δίδυμων κακοποιών - Πρώτα τρέιλερ

Δημοσίευση: 23 Απριλίου 2014, 04:53
Συντάκτης:

Μετά τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο "Enemy" και τον Τζέσε Έισενμπεργκ στο "The double", ήρθε και η πρώτη φωτό από την απόπειρα του "χαμελέοντα" Τομ Χάρντι να υποδυθεί δύο ρόλους ίδιων προσώπων. Των ("κολλητών" του Φρανκ Σινάτρα εκείνη την εποχή) αδερφών Κρέι. Ο Τομ Χάρντι επιβεβαίωσε ότι θα εμφανιστεί σε διπλό ρόλο σε νέα γκανγκστερική ταινία για τους θρυλικούς δίδυμους αδελφούς Κρέι, βασιλιάδες του υποκόσμου του λονδρέζικου East End κατά τη δεκαετία του `60. O 36χρονος Βρετανός θα πρωταγωνιστεί σε διπλό ρόλο στο φιλμ που θα έχει τίτλο «Legend» και το οποίο υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Μπράιαν Χέλγκελαντ, σεναριογράφος του «Λος Άντζελες Εμπιστευτικό».

Ο 37χρονος σταρ (Inception, Bronson, Warrior κλπ κλπ) θα υποδυθεί τόσο τον Ρόνι όσο και τον Ρέτζι Κρέι και δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει την ιδιαιτερότητα αυτής της εμφάνισης που είναι πρόκληση για έναν ηθοποιό. Την ιστορία των δίδυμων κακοποιών που μετά από θρυλική εγκληματική δραστηριότητα συνελήφθησαν τελικά το Μάιο του '68, καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν είχε αφηγηθεί κινηματογραφικά το 1990 ο Πίτερ Μέντακ, με τους αδελφούς Κεμπ από τους "Spandau Ballet", Γκάρι και Μάρτιν στους ρόλους των «The Krays».

Update 30/4/15: Το πρώτο τρέιλερ είναι όπως το περιμέναμε, με δυνατές σκηνές, μπιμουβάδικη αισθητική από τον Χέλγκελαντ και δύο αξιοπρόσεκτες ερμηνείες από τον Τομ Χάρντι. Το φιλμ θα βρει τον δρόμο προς τις σκοτεινές αίθουσες τον Σεπτέμβριο, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Έμιλι Μπράουνινγκ, Κρίστοφερ Έκκλεστον, Ντέιβιντ Θιούλις, Τσαζ Παλμιντέρι. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos