Η Έιμι Άνταμς είναι η Τζάνις Τζόπλιν

Δημοσίευση: 23 Aug 2013, 20:33

Πριν ένα χρόνο σας είχαμε ενημερώσει για την βιογραφική ταινία σχετικά με την Τζάνις Τζόπλιν που ετοιμάζει ο Σον Ντάρκιν (σκηνοθέτης του "Martha Marcy May Marlene") με τίτλο "Janis" και πρωταγωνίστρια την άσημη Νίνα Αριάντα.

Μόλις πληροφορηθήκαμε για ένα νέο project αναφορικά με την ζωή της μυθικής τραγουδίστριας, το οποία (στα χαρτιά τουλάχιστον), δείχνει πιο ελκυστικό. Θα αποκαλείται "Get it while you can", θα σκηνοθετεί ο Λι Ντάνιελς (των "Precious", "Paperboy" και του επερχόμενου "Butler") και θα πρωταγωνιστήσει η σπουδαία Έιμι Άνταμς ("Μan of steel", "Master", "Fighter")!

"Έχω ενθουασιαστεί με το project. Δεν είχα ιδέα πόσο έξυπνη, σχεδόν διανοούμενη ήταν η Τζάνις Τζόπλιν...", σχολίασε ο Ντάνιελς, ενώ σχετικά με το αν η Άνταμς μπορεί να τραγουδήσει... "Μπορεί και... παραμπορεί! Έχει φωνάρα!".

Kαι με το κατάλληλο μακιγιάζ, θα της φέρει και αρκετά εμφανισιακά... 

Το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, όπως και νά'χει.

Απόστολος Κίτσος

Updated 22/11/14: Νέες εξελίξεις σε αυτό το σχεδόν... στοιχειωμένο πρότζεκτ, αυτή την φορά όσον αφορά στο θέμα του σκηνοθέτη. Ο Ζαν Μαρκ Βαλέ του "Dallas Buyers Club" θα διαδεχθεί τον Λι Ντάνιελς του "Precious", που είχε διαδεχθεί τον Φερνάντο Μεϊρέλες (ο οποίος είχε προτείνει την Ρενέ Ζελβέγκερ -προ πλαστικής- για τον ρόλο...). Μαζί του θα φέρει και το δίδυμο των σεναριογράφων Γκρεγκ Μπόρτεν και Μελίσα Ουάλακ, ενώ η Έιμι Άνταμς θα διατηρηθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Και αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο. Η ταινία πάει για τα τέλη του 2015 και ενώ ο Βαλέ ολοκλήρωσε το "Wild" με την Ριζ Ουίδερσπουν και δουλεύει το "Demolition" με Τζέικ Τζίλενχαλ και Ναόμι Ουάτς...

 

 

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 23 Aug 2013, 20:33
Ενημέρωση: 22 Νοε. 2014, 18:28

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos