Ρον Χάουαρντ & Τομ Χανκς στο "Inferno" του Νταν Μπράουν

Δημοσίευση: 29 Aug 2014, 20:05
Συντάκτης:

Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στον ρόλο του Ρόμπερτ Λάνγκτον, του καθηγητή σημειολογίας που γέννησε η φαντασία του Νταν Μπράουν και πρωταγωνίστησε ήδη κινηματογραφικά στον "Κώδικα Ντα Βίντσι"/2006 και το "Angels & Demons"/2009.

O λόγος για το "Inferno" που βασίζεται στο ομώνυμο best-seller του Νταν Μπράουν που κυκλοφόρησε το 2013, σε σενάριο Ντέιβιντ Κεπ ("Carlito's way", "Mission Impossible", "Panic Room", "War Of The Worlds", "Angels & Demons").

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ιταλία και η ιστορία θέλει τον Ρόμπερτ Λάνγκτον να αναζητείται από δολοφόνους, αλλά και πράκτορες της αμερικανικής κυβέρνησης, ενώ ένας παρανοϊκός βιολόγος ετοιμάζεται να ελευθερώσει έναν φονικό ιό...

Update 28/4/15: Η κατάσταση δρομολογήθηκε και τα γυρίσματα ξεκινούν τον επόμενο μήνα στη Φλωρεντία. Δίπλα στον Τομ Χανκς θα δούμε την Φελίσιτι Τζόουνς, τον Ιρφάν Καν (από την «Ζωή του Πι»), τον Ομάρ Σι (από τους «Άθικτους») και την Σίντσε Μπαμπέτ Κνούτσεν (από το τηλεοπτικό «Borgen»). Μπορείτε να τους τσεκάρετε και στις φωτό που δόθηκαν στην δημοσιότητα και που μπορείτε να δείτε στην gallery. Το «Inferno» θέλει τον καθηγητή Λανγκτον να ξυπνάει σε ένα νοσοκομείο στην Ιταλία, με αμνησία. Εκεί θα προσπαθήσει –με την βοήθεια  της γιατρού Σιένα Μπρουκς- να αποκρυπτογραφήσουν μια σειρά από κώδικες που κρύβονται σε αναγεννησιακά έργα τέχνης και έτσι να σώσουν τον κόσμο από μια τρομερή απειλή.

Update 6/5/16: Το πρώτο επίσημο πόστερ δόθηκε στην δημοσιότητα με τον Τομ Χανκς (αρκετά έως πολύ φωτοσοπαρισμένος) για τρίτη φορά στον ρόλο του καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκτον...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos