Sequel για το "Fight Club" σε εικονογραφημένο!

Δημοσίευση: 24 Ιουλίου 2013, 03:06

 

Για κάθε σπουδαίο φιλμ που συγκαταλέγεται στα κορυφαία της δεκαετίας του (και βάλε), πόσο μάλλον όταν αυτό απολαμβάνει cult status αριστουργήματος, όπως στην περίπτωση του "Fight Club", οι λέξεις prequel, sequel, remake κλπ είναι απαγορευμένες.

Εκτός και αν επιχειρήσει κάτι ανάλογο ο δημιουργός του.

Ο Τσακ Παλάνιουκ, ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, στο οποίο βασίστηκε ο Ντέιβιντ Φίντσερ, σχεδιάζει ένα σίκουελ της ιστορίας -όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του Comic-Con- και μάλιστα δε θα έχει τη μορφή μυθιστορήματος, αλλά θα μοιάζει περισσότερο με κόμικ, καθώς θα υπάρχει εικονογράφηση πολλών επεισοδίων. Η πλοκή μεταφέρεται μια δεκαετία μετά, με τον Τζακ και την Μάρλα παντρεμένους, όταν κάποια στιγμή ο γιος τους εξαφανίζεται. Ο Τζακ θεωρεί ότι πίσω από την απαγωγή κρύβεται ο Τάιλερ και το... Project Mayhem ξεκινά!

Το θέμα είναι ποιος θα επιχειρήσει το αντίστοιχο φιλμ, διότι μην αμφιβάλλετε ούτε δευτερόλεπτο: θα υπάρξει sequel.

Update 28/11/13: Ο Παλάνιουκ παρέβη τον πρώτο κανόνα του Fight Club και αποκάλυψε το στόρι: «Η ιστορία θα ειδωθεί από την οπτική του Τάιλερ Ντέρντεν, ο οποίος (χρόνια μετά τα γεγονότα του Fight Club) παρακολουθεί την ανία και το τέλμα της καθημερινότητας του κεντρικού ήρωα και αφηγητή. Ο Κορνήλιος είναι πλέον μεσήλικος, ζει μια συμβιβασμένη ζωή μέσα σε έναν αποτυχημένο γάμο με τη Μάρλα, για την οποία δεν αισθάνεται καμιά επιθυμία, όπως και εκείνη. Όταν παρεμβαίνει στο φαρμακείο, όπου ο άντρας της καταπιέζει μέσα του τον Τάιλερ, ο τελευταίος ξεπετάγεται και πάλι τρομοκρατώντας τις ζωές τους». Έλα να χτυπάνε οι κλακέτες! 

Α.Κ.

Update 22/7/14: Νέο update από τον Παλάνιουκ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Τάιλερ και η Κάρλα θα έχουν έναν 9χρονο γιο, θα επανασυσταθεί το Project Mayhem, ενώ το "σχίσμα" στο μυαλό του Τάιλερ Ντέρντεν υπήρχε εδώ και αιώνες... Πολύ παράξενο, ειδικά το τελευταίο, το θέμα είναι ότι σειρά των 10 κόμικ θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί τον Μάιο του 2015, άρα θα μάθουμε!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos