O Ουίλ Φέρελ θα πάει φυλακή. Και θα παίξει Σέξπιρ. Καιρός ήταν!

Δημοσίευση: 8 Δεκ. 2014, 12:28

Ο διάσημος Αμερικανός κωμικός υπέγραψε να πρωταγωνιστήσει σε νέα κωμωδία, άτιτλη ακόμα, με θέμα έναν θίασο που παίζει αποκλειστικά Σέξπιρ. Άλλες πληροφορίες σχετικά με το νέο εγχείρημα του αγαπημένου ηθοποιού δεν υπάρχει, αλλά η αποκάλυψη των δύο σεναριογράφων, προκαλεί ένα… μούδιασμα.

Οι David Guion και Michael Handelman που θα γράψουν το σενάριο είναι «υπεύθυνοι» για το αμερικανικό ριμέικ του "Δείπνο για ηλιθίους" και μόλις δύο ακόμα –μέτριων επίσης- τα 10 τελευταία χρόνια. Το καλό είναι πως στο Χόλιγουντ τα σενάρια αλλάζουν συνεχώς. Για το όνομα του σκηνοθέτη ακούγεται αυτό του Τζέι Ρόουτς, και και αυτός έχει τα «πάνω- κάτω» του ("Austin Powers", "Meet the parents", "The Campaign"). 

Το καλό είναι πως τον Μάρτιο του 2015, θα κάνει πρεμιέρα ακόμα μια κωμωδία του, το "Get Hard", η 1η ταινία του σεναριογράφου Etan Cohen (ο καλός γράφεται Ethan, καμία σχέση), υπεύθυνου του "Tropic Thunder" και του "Men In Black 3". O Φέρελ υποδύεται έναν δισεκατομυριούχο που καταδικάζεται να πάει φυλακή, στο σκληρό San Quentin. Θα ζητήσει τη βοήθεια του Kevin Hart για να μάθει πώς να συμπεριφερθεί μέσα, αν θέλει να ζήσει…

Δείτε από εδώ σκηνές από τα γυρίσματα και τους δύο πρωταγωνιστές να αποκαλύπτουν μικρά μυστικά της τανίας.

Γιάννης Λυμπέρης

Update 20/12/14: Το τρέιλερ για το "Get Hard" είναι φυσικά ξεκαρδιστικό, ο Ουίλ Φερέλ αρχίζει σταδιακά και μαθαίνει την αργκό των φυλακών, κάνει ράστα το μαλλί, αποκτά... gang name και έχει και τον Κέβιν Χαρτ να το παίζει ιστορία κατάδικος και να τον εκπαιδεύει με βάση το manual, καθώς και ο ίδιος δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του εκεί. 

Update 16/1/15: Δεύτερο τρέιλερ, εξίσου ξεκαρδιστικό. Ξεκινάει με λίγο από "Still Dre" από Dr. Dre και καταλήγει με τον Ουίλ Φερέλ και ένα στιλέτο μπηγμένο στο κεφάλι του (!). Ενδιάμεσα έχουν μεσολαβήσει περιστατικά της εκπαιδευσής του εν'όψει της φυλάκισης, με τον "προπονητή" Κέβιν Χαρτ αφού διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να τον σκληρύνει, να του προτείνει να κάνει και καμια προπόνηση στο γλειφιτζούρι, καλού κακού... 

Update 2/3/15: Καιρός ήταν και για το red band τρέιλερ και μη νομίσετε ότι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα, αλλά διαθέτει 2-3 απίθανες σκηνές που δεν σας αφήνουν περιθώριο παρά να ξεκαρδιστείτε, πάντα κανιβαλίζοντας και χωρίς τύψεις, όπως εκεί που ο Φερέλ ξεκινάει να μαθαίνει trash talking της φυλακής και φυσικά στην -"τελειωτική"- τελευταία σκηνή που καλείται να πράξει πατριωτικά. Δεν γράφουμε κάτι άλλο, πρέπει αν το δείτε. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos