Ντένζελ Ουάσινγκτον, The Equalizer, πόστερ, φωτό και νέα τρέιλερ

Δημοσίευση: 16 Δεκ. 2013, 01:06

Σχεδόν 13 χρόνια μετά το εξαιρετικό "Training Day", Ντένζελ Ουάσινγκτον και Αντουάν Φούκουα συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά στο "The equalizer" που θα αποτελέσει την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς στο δεύτερο μισό των 80s.

Bετεράνος μυστικός πράκτορας της CIA, εγκαταλείπει την υπηρεσία απηυδισμένος για όσα έχει κάνει και αποφασισμένος να βρει την προσωπική του κάθαρση. Bάζει μια αγγελία σε εφημερίδα που γράφει: "Έχετε πρόβλημα; Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σας; Καλέστε τον Εξισωτή...".

Συμπρωταγωνιστούν οι Κλόε Μόρετζ, Μελίσα Λίο, Μάρτον Τσόκας, Χέιλι Μπένετ, Ρόμπερτ Ουόλμπεργκ. Πριν μερικά χρόνια είχε ενδιαφερθεί ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν για το project (καθόλου κακή επιλογή...), αλλά τελικά προκρίθηκε ο Φούκουα.

Ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε κάτι ισάξιο του "Training Day" έκτοτε, αλλά τις ταινίες του (King Arthur, Shooter, Brooklyn's finest") δεν τις λες κακές, αν εξαιρεθεί το περυσινό "Olympus has fallen", βέβαια.

Όπου εκεί ήταν out of focus.

 

Update 25/5/14: Πρώτο τρέιλερ, ατμοσφαιρικό, με fast forward καλογυρισμένες σκηνές ξύλου και τον Ντένζελ Ουάσινγκτον να τα βάζει με την Ρωσική μαφία για να βοηθήσει μια νεαρή πόρνη και να εξιλεωθεί για παλιές του αμαρτίες. Σημαντική... λεπτομέρεια: του αρκούν 20 δευτερόλεπτα για να ξεπαστρέψει τους κακούς σε κάθε σκηνή. Είναι τόσο μάγκας.

 

Update 13/6/14: Σε διαφορετικό τέμπο το δεύτερο τρέιλερ, με ελάχιστη Κλόι Μόρετζ στο προσκήνιο, αλλά τον Ντένζελ σταθερά badass με το δικό του, σχεδόν μειλίχιο στυλ, αλλά καθηλωτικό όταν το επιδιώξει, όπως όταν κοιτά τον αντίπαλό του κατευθείαν στα ματιά, ρωτώντας "τι βλέπεις όταν με κοιτάς;". Τον τρόμο.

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos