Ο Τζον Μάλκοβιτς είναι ο τηλεοπτικός Μαυρογένης!

Δημοσίευση: 23 Απριλίου 2014, 19:34

Mε τους "Πειρατές της Καραϊβικής" Νο 5 να καθυστερούν χαρακτηριστικά (δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το σενάριο), υπάρχει δίψα για πειρατική περιπέτεια από ένα κοινό που ουσιαστικά δημιουργήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό με το συγκεκριμένο franchise.

To "Black Sails" διεκδικήσε με την αξία του το κομμάτι του στην πίτα, έρχεται τώρα (για την ακρίβεια κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαϊου στο NBC) το "Crossbones".

Πρόκειται για την ιστορία του διαβόητου πειρατή Μαυρογένη/Blackbeard (που στους Πειρατές της Καραϊβικής υποδύεται ο Ίαν ΜακΣέιν), με τον Τζον Μάκοβιτς να πρωταγωνιστεί στον ρόλο και να μην απογοητεύει καθόλου στο τρέιλερ! Η επίσημη σύνοψη θέλει τον διαβολικό πειρατή Blackbeard/Edward Teach να ηγείται μιας κοινότητας πειρατών και γενικώς παρανόμων στο απομακρυσμένο νησί Σάντα Καμπάνα στις Μπαχάμες το 1715, με το διεθνές εμπόριο να τους... τρέμει.

Ο Blackbeard έχει βάλει στο μάτι το πρώτο χρονόμετρο γεωγραφικού μήκους, αλλά όταν επιτίθεται στο πλοίο που το μεταφέρει για να το κλέψει, ένας Βρετανός κατάσκοπος (Ρίτσαρντ Κόιλ) -που υποδύεται τον γιατρό για να γλυτώσει- καταφέρνει να το καταστρέψει πριν πέσει στα χέρια του. Όταν τον μεταφέρουν στις Μπαχάμες, θα προσπαθήσει να το συναρμολογήσει από την αρχή, αλλά και να εμποδίσει τον Blackbeard να διεκδικήσει τον θρόνο του Άγγλου Βασιλιά...

Α.Κ.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos