"Blackhat", η νέα ταινία του Μάικλ Μαν έχει... Thor. Και τρέιλερ.

Δημοσίευση: 29 Aug 2014, 20:19

Πρόκειται για την νέα ταινία του Michael Mann («Miami Vice», «The Last of the Mohicans», «Heat»), που επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα απο πέντε χρόνια και το «Public Enemies», ενώ υπογράφει και το σενάριο.

Το φίλμ ακολουθεί έναν αδειούχο κατάδικο και τους Αμερικανούς και Κινέζους συνεργάτες του καθώς καταδιώκουν ένα υψηλού επιπέδου δίκτυο εγκληματιών του κυβερνοχώρου, απο το Chicago στο Los Angeles, το Hong Kong και τη Jakarta.

Πρωταγωνιστούν οι Chris Hemsworth, Viola Davis, Manny Montana, Michael Flores, Spencer Garrett, ενώ το "Blackhat" αρχικά είχε τον τίτλο «Cyber» και θα κυκλοφορήσει στίς 16 Ιανουαρίου του 2015.

Update 27/9/14: Έτοιμο και το τρέιλερ για το "Blackhat", με τον Thor να προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να εντοπίσουν τον κυβερνοπανκ τρομοκράτη, με αντάλλαγμα την απελευθέρωσή του από την φυλακή. Δείχνει κλασσική Μαν περιπέτεια, με άφθονο σασπένς, αλλά και μια εύθραυστη, σχεδόν λυρική πλευρά, με τους Antony and the Johnsons να διασκευάζουν "Knocking on heaven's door" στην θεματική γέφυρα του clip, θυμίζοντάς μας αμέσως τo συγκλονιστικό "Sacrifice" της Lisa Gerard από το "Insider"...

Update 13/12/14: Νέο τρέιλερ, με μεγαλύτερη ένταση στον τομέα περιπέτεια (τομέα στον οποίο ποτέ δεν αμφιβάλαμε για τις ικανότητες του Μαν), ατάκες του τύπου "Το επόμενο Περλ Χάρμπορ θα μπορούσε να είναι μια τρομοκρατική επίθεση μέσω διαδικτύου", νέα επίδειξη του ατμοσφαιρικού σάουντρακ και τον Λίαμ Χέμσγουορθ mastermind κυβερνοχακά να επιστρατεύει τεχνικές από τον Thor όταν οι καταστάσεις δυσκολεύουν και χρειάζεται να παίξει ξύλο. Πολύ θα θέλαμε ένα νέο "Insider"...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos