Τι Τζέιμς Μπράουν, τι... Black Panther!

Δημοσίευση: 29 Οκτ. 2014, 19:14
Συντάκτης:

Kατά την διάρκεια των χθεσινών αποκαλύψεων της Marvel, σχετικά με τις επόμενες super heroes movies που θα ετοιμαστούν μέχρι και το 2019, προέκυψε άλλο ένα ευχάριστο νέο για τους φαν του κομικίστικου σύμπαντος της διάσημης εταιρείας.

Η παρουσία στα... κοινά του "Black Panther", του πρώτου μαύρου Αμερικανού σούπερ ήρωα, που έκανε την εμφάνισή του στα κόμικ της Marvel το 1966.

Θα τον ενσαρκώσει ο διαρκώς ανερχόμενος Τσάντγουικ Μπόσμαν, λίγες εβδομάδες μετά την εξαιρετική ερμηνεία του σαν Τζέιμς Μπράουν στο "Get on up", θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο επερχόμενο Captain America: Civil War (θυμίζουμε, Μάιος 2016, με Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και Κρις Εβανς, οι οποίοι τον... καλωσορίζουν στην επίσημη παρουσίαση) και θα ακολουθήσει η δική του ταινία, τον Νοέμβριο του 2017...

Update 4/12/15: Ανακοινώθηκε και ο σκηνοθέτης του project. Πίσω από την κάμερα, θα καθήσει λοιπόν ο Ράιαν Κούγκλερ του φετινού «Creed» και του προγενέστερου indie hit «Fruitvale station», με την έξοδο του «Black Panther» μετατίθεται για τις 16 Φεβρουαρίου 2018. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos