Το δίδυμο Πεγκ-Φροστ ξαναχτυπά!

Δημοσίευση: 19 Ιαν. 2018, 13:33
Συντάκτης:

Τους έχουμε απολαύσει στα "Shaun of the Dead", "Hot Fuzz", "The World's End", "Paul", "The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn" ήρθε η ώρα για... λίγο ακόμα.
Το βρετανικό δίδυμο των Σάιμον Πεγκ και Νικ Φροστ έφτιαξαν τη δική τους ανεξάρτητη εταιρεία με όνομα Stolen Picture και παρουσιάζουν την πρώτη τους τηλεοπτική παραγωγή αλλά και τη νέα τους ταινία. .
Οι δυο τους είχαν δηλώσει πως τους ενδιαφέρουν μόνο οι ταινίες αλλά οι καιροί άλλαξαν. «Δημιουργικά αλλά και οικονομικά, μιλώντας για κέρδος, πολλά συμβαίνουν στην τηλεόραση» είπαν.
Η πρώτη τους σειρά λέγεται "Truth Seekers", θα είναι 30λεπτα αυτοτελή επεισόδια τρόμου και κωμωδίας (καμία έκπληξη) με πρωταγωνιστές ένα τρίο που ερευνά παραφυσικά φαινόμενα. Ενα X-Files με γέλιο, ας πούμε...
Κάθε επεισόδιο θα ασχολείται με άλλη υπόθεση, που θα ξεκινά και θα αφορά τη μικρή επιχείρηση των τριών αλλά θα εκτείνεται σε κάτι μαζικό και παγκόσμιο, καθώς όλοι καταλαβαίνουν και απολαμβάνουν το άλυτο μυστήριο, λένε Πεγκ και Φροστ..
Την ίδια στιγμή είναι σχεδόν έτοιμη και η ταινία "Slaughterhouse Rulez", και αυτή μια τρομοκωμωδία με ένα δημόσιο σχολείο το οποίο πέφτει στην κόλαση (κυριολεκτικά!).
Στο άμεσο μέλλον θα γράψουν και θα πρωταγωνιστήσουν σε μια low-budget ταινία με θέμα ένα γερασμένο και ξεχασμένο κωμικό δίδυμο, που δεν έχει μιλήσει για χρόνια, αλλά η ζωή θα ξαναφέρει κοντά...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos