Διάσημοι σταρ υπέρ της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού

Δημοσίευση: 22 Μαρτίου 2017, 19:22
Συντάκτης:

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού είναι σήμερα, Τετάρτη 22 Μαρτίου και η φιλανθρωπική οργάνωση Drop4Drop ανέλαβε μια πρωτοβουλία, στην οποία συνέδραμαν διάφοροι γνωστοί σταρ.

Η Τζένιφερ Λόρενς, η Έμμα Στόουν, ο Άστον Κούτσερ, η Κάρα Ντελεβίν, η Αντέλ και άλλοι ανέβασαν φωτογραφία στο Instagram, στην οποία σχηματίζουν το γράμμα W (water) με τα δάχτυλα των χεριών τους, σε μια προσπάθεια αφύπνισης.

Σύμφωνα με στοιχεία, 663 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό κοντά στα σπίτια τους ενώ 1.800 παιδιά κάτω των 5 ετών πεθαίνουν καθημερινά λόγω των επιπτώσεων από μη καθαρό νερό.

Ειδικοί εκτιμούν πως το συνολικό κόστος της αντιμετώπισης του συγκεκριμένου προβλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο ανέρχεται στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια, όσο δηλαδή δαπανούν σε τσάι κάθε χρόνο οι Αμερικανοί.

«Η γνώση είναι ζωτικής σημασίας. Εργαζόμαστε για να αναδείξουμε αυτήν την κρίση και είμαστε αισιόδοξοι πως η υποστήριξη και η προώθηση που γίνεται διαδικτυακά θα ενθαρρύνει μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις να συστρατευθούν μαζί μας και να χρηματοδοτήσουν το σημαντικό έργο μας στις κοινωνίες που το έχουν περισσότερο ανάγκη», σχολίασε ο ιδρυτής της Drop4Drop, Lucas White.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos