ΣΕΙΡΕΣ

“The Deuce”: Ο Τζέιμς Φράνκο στη βιομηχανία του πορνό

Δημοσίευση: 20 Ιαν. 2016, 12:17
Συντάκτης:

“The Deuce” λέγεται το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ του επιτυχημένου δημιουργού του “The Wire” Ντέιβιντ Σάιμον για το HBO, με πρωταγωνιστή  τον  Τζέιμς Φράνκο και θέμα τη βιομηχανία του  πορνό. Πρόκειται για  μια δραματική τηλεοπτική σειρά  που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του’70,  εποχή που αναπτύσσεται η βιομηχανία του σεξ.

Ο Τζέιμς Φράνκο ήταν για τους ιθύνοντες ο πλέον κατάλληλος για πρωταγωνιστής για την εν λόγω σειρά , δεδομένης της εμπειρίας του από τη συμμετοχή του στην ταινία “Lovelace” ως Χιού Χέφνερ. Αυτή τη φορά θα υποδυθεί τα δίδυμα αδέρφια Βίνσεντ και Φράνκι Μαρτίνο που ήταν βασικοί συντελεστές της έλευσης και ανάπτυξης της προσοδοφόρας βιομηχανίας του σεξ.

Η σειρά έχει ως στόχο να εστιάσει στην άνοδο του πορνό στην Times Square από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και εξερευνά τον σκληρό αυτόν κόσμο που δρούσε υπογείως μέχρι την ραγδαία έξαρση του HIV, την επιδρομή της κοκαΐνης και τους σκληρούς αγοραίους όρους που διέπουν το συγκεκριμένο χώρο.

Στο “The Deuce” μαζί με τον Φράνκο, συμπρωταγωνιστεί η Μάγκι Τζίλενχαλ στο ρόλο της Candy, μιας πόρνης της Times Square «με επιχειρηματικές τάσεις που στρέφονται προς το νεοσύστατο κλάδο της πορνοβιομηχανίας».

Το πρώτο και πιλοτικό επεισόδιο έχει σκηνοθετήσει ο  Μάικλ Μακλάρεν (Breaking Bad, The Walking Dead, Better call Saul, The Leftovers, Game of Thrones, The X Files), ενώ στο καστ συμμετέχουν ακόμα οι Γκάρι Καρ, Μαργκαρίτα Λεβίεβα, Λόρενς Γκίλιαρντ Τζούνιορ, Ντομινίκ Φίσμπακ και Έμιλι Μαέντε.

Από την πλευρά του ο δημιουργός του “The Deuce”  που έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον  ελληνικής καταγωγής συγγραφέα αστυνομικών βιβλίων Τζορτζ Πελεκάνος  και  τον Ρίτσαρντ Πράις, ανέφερε τα παρακάτω:

«Αν λειτουργήσει (η σειρά), δεν θα είναι επειδή είναι ‘λάγνα’.  Δεν δείχνει πορνό για να ασκήσει κριτική στο πορνό . Και ούτε  θα λειτουργήσει επειδή είναι πουριτανή και χλευάζει τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί όταν η εμφανίστηκε η εν λόγω βιομηχανία, όταν κατέστη νόμιμη από  το Ανώτατο Δικαστήριο. Θα λειτουργήσει διότι είναι μια ιστορία για τα ανθρώπινα όντα  και ταυτόχρονα  μια κριτική του καπιταλισμού της αγοράς . Αυτός είναι ο σκοπός. Πρόκειται για  ένα προϊόν που δεν υπήρχε  και στη συνέχεια εμφανίστηκε. Τι απέγιναν οι άνθρωποι  που το ‘έφεραν’ και τι κόστος είχε όλο αυτό; Αν μπορούμε να επιδράσουμε σε αυτό  και να παραμείνουμε σε αυτή τη λογική  και όχι να είμαστε είτε χλευαστικοί είτε υπερ-επιεικείς , τότε θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι . Αν δεν το κάνουμε , τότε ο Θεός να μας βοηθήσει». 

Update 27/6/16: Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου από το ΗΒΟ. Μέχρι τότε, ορισμένες νέες φωτό από τα γυρίσματα...

Update 10/7/17: Ανέβηκε και το τρέιλερ με σούπερ μουσικές!

Update 7/8/17: Νέο τρυφερό τρέιλερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos