ΣΕΙΡΕΣ

Δεν βλέπετε "Rick & Morty"; Πολύ κακώς!

Δημοσίευση: 23 Aug 2017, 17:55

Η σειρά "Rick and Morty" επέστρεψε δυναμικά στις οθόνες μας με την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν, η οποία βγήκε στον αέρα την πρωταπριλιά, έπειτα από μεγάλη αναμονή και ακόμη μεγαλύτερο cliffhanger.

Για όσους από εσάς δε γνωρίζουν τι εστί "Rick and Morty", δέστε τις ζώνες σας και προετοιμαστείτε για διαγαλακτικά ταξίδια σε πολλαπλά παράλληλα σύμπαντα, σε infinite πραγματικότητες και γνωρίστε πληθώρα εξωγήινων πολιτισμών μαζί με τον έναν και μοναδικό Rick Sanchez που ηγείται... πατριωτικά στον ρόλο του αδίστακτου αλκοολικού "τρελού" επιστήμονα και συνάμα παππού του μικρού και simple minded Morty, ο οποίος ακολουθεί -παρά την θέλησή του- τον παππού του σε όλες τις extraterrestrial περιπέτειές του.

Από την πρώτη κιόλας σεζόν, η πλοκή ξετυλίγεται άμεσα και περιεκτικά, με τον Rick να καταζητείται απο τις διαγαλακτικές αρχές και να τρέπεται σε φυγή μαζί με τον Morty σε πολλαπλές διαστάσεις σπέρνοντας κωμικό χάος και συμφορά στο πέρασμά του. Η τρίτη σεζόν φέρνει ριζικές αλλαγές, -ωστόσο αναμενόμενες σε όσους ειναι εξοικειωμένοι με τον χαρακτήρα και την επιμονή του Rick- και έρχεται δυναμικά να δώσει νόημα στε πιθανά ανιαρά βράδια σας.

Μπορεί να μην είναι Πάσχα, αλλά ήδη από τα πρώτα κιόλας επεισόδια σερβίρονται πολλά easter eggs που υπόσχονται ενθουσιασμό ακόμα και στις πιο ανίατες περιπτώσεις κλινικής κατάθλιψης, δίνοντας τροφή σε πολλαπλά conspiracy theories αναφορικά με τον ψυχικό κόσμο του Rick και την εξέλιξη της πλοκής. Δίνω ταβάνι στο rating και εννοείται ότι αξίζει τον χρόνο σας! Γι’αυτό, keep calm and keep on squanching!! Peace out!!

Aναστασία Χρονοπούλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos