/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Daenerys, δεν είσαι η μόνη ζωντανή Targaryen: έχουμε αποδείξεις!Από την αρχή του Game Of Thrones δεν υπήρξε πληροφόρηση ποιοι ήταν οι γονείς του Τζον Σνόου, παρά μόνο ότι αποτελούσε τον «μπάσταρδο των Stark».

Στο 6ο επεισόδιο έγινε ξεκάθαρο ότι η μητέρα του ήταν η αδερφή του Ned Stark, Lyanna, όπως το είδε ο αδερφός του Μπραν που πλέον είναι Three Eyed Raven και βλέπει τα πάντα σε παρελθόν και μέλλον.

Το ΗΒΟ έδωσε στην δημοσιότητα αμέσως μετά έναν χάρτη που απεικονίζει τα γενεαλογικά δέντρα των δύο μεγάλων οικογενειών, Stark και Τargaryen και ναι, ο πατέρας του είναι ο Rhaegar Targaryen, γιος του Mad King Aerys και μεγάλος αδερφός του Viserys και της... Daenerys Targaryen!

Kάτι που σημαίνει, ότι όχι, Daenerys, δεν είσαι η μοναδική ζωντανή Targaryen όπως το εκστομίζεις φόρα παρτίδα στα δύο τελευταίο επεισόδια του 7ου κύκλου και επίσης... ο John Snow είναι ανηψιός της Μητέρας Των Δράκων!

Οπότε να κοπούν τα λάγνα βλέμματα παρακαλώ!

(Αν και η αιμομιξία back in the days δεν ήταν ακριβώς απαγορευμένη...).

Μένει να δούμε σε ποια στιγμή θα το πληροφορηθούν στο σίριαλ οι δύο τους, πολύ πιθανό ο Bran να το δει σε νέο όραμα και να το αποκαλύψει.

Θα δείξει...

Δημοσίευση: 9 Aug 2017, 17:53
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

clapper
Σύνοψη: Ο Eddie Krumble (Ed Helms) με τον φίλο...
21 λεπτά
Αν για κάποιο λόγο είχε κανείς την απορία πώς...
40 λεπτά
Ακόμα περισσότερο και καλύτερο σινεμά κάτω από τ’ αστέρια! Η...
15 ώρες