Αυτοκτόνησε η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, λίγες ημέρες μετά το χωρισμό τους

Δημοσίευση: 29 Σεπτεμβρίου 2015, 22:49

Νεκρή από υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών βρέθηκε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, Κατριόνα Ουάιτ,  λίγες μόνο ημέρες μετά τον χωρισμό της από τον διάσημο κωμικό.    

Δίπλα της, βρέθηκε  σημείωμα αυτοκτονίας στο οποίο εξηγούσε ότι η σχέση της με τον Kάρει είχε τελειώσει οριστικά.

Η επίσημη δήλωση του Τζιμ Κάρεϊ: «Ηταν μία αυθεντική καλόψυχη ύπαρξη, ένα εύθραυστο ιρλανδέζικο λουλούδι. Η καρδιά μου βρίσκεται με την οικογένεια και τους φίλους της - όλους όσους την αγάπησαν και νοιάστηκαν για αυτήν...»

«Η τελική αιτία θανάτου δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ την 28χρονη γυναίκα βρήκαν νεκρή φίλοι της που επισκέφθηκαν το σπίτι της για να δούν αν είναι καλά, καθώς  τον τελευταίο καιρό είχε μελαγχολική συμπεριφορά.  Κάτι που ισχύει και για τον Κάρεϊ, ο οποίος εδώ κι αρκετά χρόνια έχει παρουσιάσει δείγματα κατάθλιψης, μάλιστα φημολογείται ότι η Ιρλνδή πρώην σύντροφός του, άφησε σημείωμα που τον κατηγορεί για τον πρόσφατο χωρισμό τους.

Ο 53χρονος Κάρεϊ και η 28χρονη Γουάιτ είχαν γνωριστεί το 2012 αλλά είχαν χωρίσει μερικούς μήνες μετά. Αρχισαν να ξαναβγαίνουν τον προηγούμενο Μάιο και η σχέση τους έληξε ξανά πριν από λίγες μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos