/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Aυτή είναι μια από τις ακριβότερες σειρές όλων των εποχώνTο Netflix συνεχίζει να επενδύει σημαντικά ποσά στην δημιουργία τηλεοπτικών σειρών αλλά και κινηματογραφικών φιλμ, προσελκύοντας σπουδαίους δημιουργούς, ερμηνευτές, αλλά και έξυπνες ιδέες.

Αυτή την φορά αναφερόμαστε στο «Altered Carbon», μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που ήδη με δεδομένα τα ποσά που έχουν διατεθεί στην παραγωγή, θεωρείται μια από τις πιο ακριβές που έγιναν ποτέ και σίγουρα η πρώτη στην κατηγορία για το δίκτυο. Μάλιστα ξεπέρασε κατά πολύ τα 150 εκατ. δολάρια που κόστισε η πρώτη σεζόν του The Crown.

Η σειρά εξελίσσεται στον 25ο αιώνα, μια εποχή όπου το ανθρώπινο μυαλό έχει ψηφιοποιηθεί και η ψυχή είναι πλέον φορητή από το ένα σώμα στο άλλο. Ο Takeshi Kovacs, ένας πρώην κορυφαίος διαστρικός μαχητής γνωστός και σαν ο Διπλωμάτης που φυλακίστηκε για 500 χρόνια, μεταφέρεται σε ένα μέλλον που προσπάθησε να αποτρέψει. Αν μπορεί να λύσει το μυστήριο ενός φόνου σε ένα κόσμο όπου η τεχνολογία κατέστησε τον θάνατο σχεδόν παρωχημένο, τότε θα έχει την ευκαιρία για μια νέα ζωή στη Γη.

Πρωταγωνιστές οι Τζόελ Κίναμαν (Suicide Squad, House Of Cards, The Killing), Τζέιμς Πιουρφόι (The Following), Kριστίν Λέμαν (The Killing), Κρις Κόνερ (The people vs O.J.Simpson), το σενάριο έχει επιμεληθεί η Laeta Kalogridis (Shutter Island, Alexander, Terminator Genisys), βασίζεται στην ομώνυμη  νουβέλα επιστημονικής φαντασίας του Richard Morgan, θα αποτελείται από δέκα επεισόδια με βασικό σκηνοθέτη τον Μιγκέλ Σαπόσνικ του Game Of Thrones.

Update 4/12/17: Ατμοσφαιρικό και εντυπωσιακό κατά διαστήματα, το πρώτο teaser trailer πείθει και δημιουργεί υποσχέσεις.

Update 11/1/18: Το επίσημο τρέιλερ είναι online, σε σαφώς διαφορετικό κλίμα, πιο περιπτειώδες, πιο macho, με ένα μάλλον άστοχο τραγούδι να το συνοδεύει, ενώ προσπαθεί πολύ να θυμίσει Blade Runner στην αισθητική του. Δείχνει πάντως ιντριγκαδόρικο, αν και αρκετά υπερβολικό. Στις 2 Φεβρουαρίου θα μάθουμε

Δημοσίευση: 2 Δεκ. 2017, 22:33
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα ταινία του Σπάικ Λι έχει γνωρίσει την...
1ώρα
expanse season 3
Με την τρίτη σεζόν του The Expanse να ολοκληρώθηκε...
21 ώρες
Σύνοψη: Το 1938 Γερμανοί επιστήμονες διασπούν το άτομο, και...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο