Αυτή είναι η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο!

Δημοσίευση: 12 Ιουλίου 2017, 06:07
Συντάκτης:

Ένα εντελώς αναπάντεχο νέο που όμως παράλληλα εξιτάρει τρομερά, όχι μόνο τους φανς του Τάρα, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε κάθε φανατικό σινεφίλ.

Όπως αποκάλυψε πρώτο το Hollywood Reporter πριν λίγες ώρες και ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα, ο Κουέντιν Ταραντίνο θα καταπιαστεί στη νέα του ταινία με τους φόνους της οικογένειας (και των ακολούθων) του Τσαρλς Μάνσον που σόκαραν τις ΗΠΑ στα 60s, εστιάζοντας στην αποτρόπαια δολοφονία της Σάρον Τέιτ, συζύγου τότε του Ρομάν Πολάνσκι.

Και μάλιστα τα σπουδαία νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς πληροφορίες θέλουν την Τζένιφερ Λόρενς και την Μαργκό Ρόμπι να διεκδικούν τον ρόλο της Τέιτ, τον Μπραντ Πιτ φαβορί για τον ρόλο του ντετέκτιβ που ερευνούσε τα φονικά, αλλά και τον Σάμιουελ Τζάκσον επίσης σε σημαντικό ρόλο.

Προφανώς είναι πολύ νωρίς για επίσημες ανακοινώσεις, δεδομένου ότι τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν κάπου στις αρχές του καλοκαιριού του 2018, ιντριγκάρει όμως όσο τίποτε άλλο το πως θα προσαρμόσει ο Ταραντίνο το πολύ ιδιαίτερο στυλ του σε μια αληθινή ιστορία και πως θα επιλέξει να διηγηθεί σεναριακά ένα φιλμ που δεν θα βασίζεται σε δικό του πρωτότυπο γράψιμο, για πρώτη φορά στην καριέρα του (με εξαίρεση την διασκευή στην νουβέλα του Έλμορ Λέοναρντ "Rum Punch", στο "Jackie Brown"). 

Τα πάντα μοιάζουν υποσχόμενα για το πρότζεκτ που θα αποτελέσει το 9ο δημιούργημα στην φιλμογραφία του 54χρονου δημιουργού, ο οποίος έχει προαναγγείλει ότι θα σταματήσει να σκηνοθετεί μεγάλου μήκους στην 10η προσπάθεια. Θα δείξει...

Update 2/11/17: Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο Ταραντίνο ολοκλήρωσε την συγγραφή του σεναρίου για το φιλμ και αναζητά το στούντιο που θα στεγάσει τη νέα του ταινία, εκτός από Netflix, Amazon (και προφανώς Disney) για τα οποία έθεσε ειδικό απαγορευτικό όρο. Εκτός από την Μαργκό Ρόμπι στην οποία έχει ήδη προταθεί ο ρόλος της Σάρον Τέιτ, ο Τάρα έγραψε ρόλους για τον Μπραντ Πιτ, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Σάμουελ Τζάκσον. Μένει βέβαια να φανεί και στην πράξη αν θα ευοδωθεί αυτό το τρομερό καστ, δεδομένου ότι το φιλμ αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στα μέσα του 2018, εποχή όμως που ο Πιτ είναι δεσμευμένος για το World War Z 2 με τον Ντέιβιντ Φίντσερ. Επίσης κυκλοφορεί ότι το μπάτζετ θα παίξει κοντά στα 100 εκατ. δολλάρια, επιπε΄δου Django Unchained δηλαδή, πολύ πιο πάνω από The Hateful Eight.

Update 2/12/17: Έχουμε και επίσημη ημερομηνία εξόδου του φιλμ στις αίθουσες: την 9η Αυγούστου του 2019, που συμπίπτει με την 50η επέτειο από την δολοφονία της Σάρον Τέιτ. Επομένως, ετοιμαστείτε για νέες ανακοινώσεις που θα αφορούν στο πρωταγωνιστικό καστ, σύντομα! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos