Αυτή είναι η επόμενη ταινία για τον σκηνοθέτη του "It"

Δημοσίευση: 16 Δεκ. 2017, 22:09
Συντάκτης:

Eννοείται ότι ο Άντι Μουσκέτι θα έχει από εδώ και στο εξής, πολλές, πάρα πολλές προτάσεις (μαζί με την αδερφή του Μπάρμπαρα που συμμετέχει σε γράψιμο και παραγωγή), μετά τον θρίαμβο του remake στο «It».

Εκτός από το sequel που φυσικά έχει προαναγγελθεί, άλλο ένα πρότζεκτ δείχνει ελκυστικά φευγάτο και σίγουρα φαντάζει σαν μια μεγάλη πρόκληση.

Τα δικαιώματα στο κόμικ του Σάιμον Στάλεναγκ «The Electric State», αγοράστηκαν από τους αδερφούς Ρούσο (ξέρετε τώρα, τους τύπους που κάθησαν στην καρέκλα του σκηνοθέτη για τα Captain America Winter Soldier & Civil War, αλλά και το επερχόμενο Avengers Infinity War!), οι οποίοι συμφώνησαν μαζί του για να σκηνοθετήσει και οι ίδιοι να αναλάβουν την παραγωγή με την Μπάρμπαρα Μουσκέτι.

Είναι τόσο γαμάτο το υλικό λοιπόν; Είναι. Διαβάστε σύνοψη:

«Στα τέλη του 1997, ένας έφηβος δραπετεύει μαζί με το κίτρινο παιχνίδι-ρομπότ του και ταξιδεύουν δυτικά σε μια παράξενη περιοχή των ΗΠΑ, όπου τα ερείπια γιγάντιων πολεμικών drones συσσωρεύονται μαζί με τα σκουπίδια μιας υψηλής τεχνολογίας καταναλωτικής κοινωνίας, η οποία παρακμάζει. Καθώς το αυτοκίνητό τους πλησιάζει στην άκρη της ηπείρου, ο κόσμος έξω από το παράθυρο φαίνεται να ξετυλίγεται γρηγορότερα, σαν να ήταν κάπου πέρα από τον ορίζοντα: ο κοίλος πυρήνας του πολιτισμού τελικά κατέρρευσε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos