Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: He is back!

Δημοσίευση: 20 Μαΐου 2017, 22:31
Συντάκτης:

Το παραδέχθηκε και ο ίδιος, επομένως οι φήμες μπορούν να θεωρηθούν πραγματικότητα.

<a href="/nea/o-arnolnt-svartsenegker-se-tileoptiki-seira-tha-doyme-kai-ayto/63175">O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε τηλεοπτική σειρά. Θα το δούμε και αυτό.</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε τηλεοπτική σειρά. Θα το δούμε και αυτό.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα βρεθεί στο 6ο φιλμ του Terminator franchise, όπως ενημέρωσε σε μίνι-συνέντευξη που παραχώρησε στο Screen Daily: "Το πρότζεκτ, προχωράει, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Τζέιμς Κάμερον έχει μερικές πολύ καλές ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί το franchise. Θα είμαι μέσα".

Βέβαια, ο 70χρονος σταρ δεν ξεκαθάρισε αν θα έχει σημαντικό ρόλο όπως στο πρώτο διετίας συμπαθές Genisys, αν και με την ενεργή συμμετοχή του Κάμερον, κάτι τέτοιο θεωρείται πολύ πιθανό. Θυμίζουμε ότι ο Άρνι δεν εμφανίστηκε μόνο στο Terminator Salvation του McGee με τον Κρίστιαν Μπέιλ, ενώ το ευχάριστο είναι ότι την σκηνοθεσία έχει χρεωθεί ο Τιμ Μίλερ του "Deadpool". Περισσότερα στο προ μηνών post μας.

Οκ, δεν έχουμε προσδοκίες για The Terminator/1984 και Terminator Judgement Day/1991, ας είναι τουλάχιστον καλύτερο από το Rise Of The Machines, άλλωστε και μόνο λόγω ηλικίας του Σβαρτσενέγκερ, πολύ δύσκολα θα δούμε και 7ο φιλμ. Βέβαια, ο τυπάς το έχει ακόμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε εδώ! 

Update 20/9/17: Ανακοινώθηκε επίσημα και η συμμετοχή της Λίντα Χάμιλτον (στα 60 της) στο project, η οποία θα ενσαρκώσει την Σάρα Κόνορ, ενώ το πλάνο περιλαμβάνει τριλογία. Aυτός θα υποδυθεί τον Terminator. Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά προσεχώς.

Update 4/4/19: Πρώτες επίσημες φωτό, ενώ στις αίθουσες αναμένεται την 1η Νοεμβρίου 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos