/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Απολύθηκαν οι σκηνοθέτες του Han SoloAναπάντεχη εξέλιξη στον κινηματογραφικό πλανήτη των Star Wars, έστω και αν πρόκειται για ένα spinoff φιλμ και δη το "Han Solo".

Η παραγωγός της Lucas Films Κάθλιν Κένεντι, απέλυσε τους σκηνοθέτες του «Han Solo» Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ («The Lego Movie») πέντε μήνες μετά την έναρξη των γυρισμάτων λόγω «δημιουργικών διαφορών».

Επί της ουσίας, η πιο ελεύθερη διάθεση αυτοσχεδιασμού με πινελιές χιούμορ που είχαν στο μυαλό τους οι δύο σκηνοθέτες δεν ταίριαξε με την πιο "αυστηρή" και κλασσική προσέγγιση που θέλησε να αποδώσει ο θρυλικός σεναριογράφος του franchise Λόρενς Κάσνταν, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεργασία με το δίδυμο, καθώς το στούντιο προτίμησε να στηρίξει τον άνθρωπο που ουσιαστικά διαμόρφωσε την περσόνα ενός από τους πιο αγαπητούς ήρωες των Star Wars. "Ο Han Solo δεν είναι κωμική περσόνα, αλλά σαρκαστικός και εγωιστής", ήταν το σχόλιό του.

Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ως διάδοχη κατάσταση για να καθήσουν στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ήταν αυτά του Ρον Χάουαρντ και του Τζο Τζόνστον (Captain America The First Avenger, Wolfman, Hidalgo).

Update 22/6/17: Ανακοινώθηκε και επίσημα, ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθήσει ο Ρον Χάουαρντ.

Δημοσίευση: 21 Ιουνίου 2017, 16:00
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα ταινία του Σπάικ Λι έχει γνωρίσει την...
1ώρα
expanse season 3
Με την τρίτη σεζόν του The Expanse να ολοκληρώθηκε...
21 ώρες
Σύνοψη: Το 1938 Γερμανοί επιστήμονες διασπούν το άτομο, και...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο