To Animasyros γίνεται 11 χρόνων και περιμένει τις ταινίες σας

Δημοσίευση: 12 Φεβ. 2018, 14:18
Συντάκτης:

Το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων, η μεγάλη γιορτή του animation, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, επιστρέφει για ενδέκατη χρονιά, από τις 26 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, στην Ερμούπολη, στην Άνω Σύρο & στην Ποσειδωνία Σύρου, όπως πάντα σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Με τρία, σταθερά, διαγωνιστικά τμήματα, Διεθνές & Σπουδαστικό Μικρού Μήκους και Μεγάλου Μήκους, θεματικά πανοράματα ταινιών εκτός διαγωνισμού (Διεθνές, Σπουδαστικό & Ελληνικό Πανόραμα, Ταινίες για όλη την οικογένεια) και θεματική προτεραιότητα «τα Παιδιά», το Animasyros 11 αναμένεται για μια ακόμη χρονιά να προσελκύσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας animation κοινότητας. Εμπνευσμένη από την κεντρική θεματική, η Ελληνοαμερικανίδα animator και καλλιτεχνική διευθύντρια στη   Dreamworks Television Inc. στην Καλιφόρνια, Αλίκη Θεοφιλόπουλος, σχεδίασε την  πρωτότυπη εικαστική ταυτότητα της φετινής διοργάνωσης.

Αν είσαι σκηνοθέτης, παραγωγός, animator ή για οποιοδήποτε λόγο έχεις ένα animation έτοιμο για προβολή στο φεστιβαλικό - και όχι μόνο – κοινό, μπορείς να υποβάλεις αίτηση συμμετοχής για τα τρία διαγωνιστικά προγράμματα και να γίνεις μέρος του Animasyros 11. Οι αιτήσεις συμμετοχής τόσο για τις ταινίες όσο και για τις εν εξελίξει παραγωγές που θέλουν να συμμετάσχουν στην διευρυμένη Αγορά του φεστιβάλ, υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας FilmFreeway και του επίσημου ιστότοπου της διοργάνωσης www.animasyros.gr. Η έναρξη υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 15 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις συμμετοχής, εδώ και εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί τους στο programme@animasyros.gr.

Πρώτη δημοσίευση: 12 Φεβ. 2018, 14:18
Ενημέρωση: 12 Φεβ. 2018, 14:18
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos