ΣΕΙΡΕΣ

American Horror Story έως το 2019

Δημοσίευση: 13 Ιαν. 2017, 19:31
Συντάκτης:

Οι λάτρεις του American Horror Story θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν την αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά τουλάχιστον μέχρι το 2019, καθώς το δίκτυο FX ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει 8ος και 9ος κύκλος.

Το δίκτυο δήλωσε ότι, «κάθε νέο κεφάλαιο είναι ένα πολιτιστικό γεγονός» και είναι ενθουσιασμένοι που ο Ράιαν Μέρφι, ο Μπραντ Φάλτσακ και όλη η δημιουργική ομάδα της σειράς, θα συνεχίσει να προσφέρει το "American Horror Story" και τα επόμενα χρόνια.

Ο Μέρφι ισχυρίστηκε ότι η έβδομη σεζόν «θα περιέχει μια μεγάλη σύνδεση», ίσως να επιστρέψουν διάφοροι χαρακτήρες από το American Horror Story: Freak Show, ενώ εξακρίβωσε τη συμμετοχή των Σάρα Πόλσον και Έβαν Πίτερς.

Eπιπλέον, μία ξεχωριστή επερχόμενη σεζόν μπορεί να φέρει σε επαφή χαρακτήρες από τους κύκλους Murder House και Coven, ενώ ο Τζον Λάντγκραφ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είχε δηλώσει ότι, «η έβδομη σεζόν θα περιβάλλεται επίσης από σούπερ μυστικότητα», λέγοντας ότι «ο Ράιαν έχει ακόμη μία πρωτοποριακή ιδέα, πως να προσφέρει κάτι φρέσκο και διαφορετικό, που το κοινό δεν θα έχει ξαναδεί».

Η έκτη σεζόν του American Horror Story προβλήθηκε τη περσινή χρονιά με εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης για το FX, κατακτώντας την κορυφή των μίνι σειρών της καλωδιακής τηλεόρασης μεταξύ ενηλίκων ηλικίας 18-49. Φέτος αναμένεται η έβδομη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos