O Σπίλμπεργκ βρήκε τους πρωταγωνιστές στο επόμενο sci-fi του...

Δημοσίευση: 9 Aug 2015, 11:15
Συντάκτης:

Ακούραστος πραγματικά ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ο 69χρονος σπουδαίος δημιουργός μετά την τριετή αποχή του από τα σκηνοθετικά δρώμενα, πρόσθεσε και τέταρτο φιλμ στα μελλοντικά του σχέδια.

Μετά την «Γέφυρα των Κατασκόπων» με τον Τομ Χανκς, τη διασκευή του «Μεγάλου Φιλικού Γίγαντα» του Ρόαλντ Νταλ και τη βιογραφία της φωτορεπόρτερ Λίντσεϊ Αντάριο με τη Τζένιφερ Λόρενς, θα αναλάβει την κινηματογραφική διασκευή του «Ready Player One». 

Η ταινία θα βασίζεται στο ομότιτλο best-seller του Έρνεστ Κλάιν και τοποθετείται στο κοντινό μέλλον με το προηγμένο ίντερνετ, τα παιχνίδια και την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας να έχουν αλλάξει τον κόσμο. O έφηβος Γουέιντ Γουάτς ξεφεύγει από το ζοφερό περιβάλλον του και μπαίνει στο ΟΑΣΙΣ, μια παγκόσμια δικτυωμένη εικονική ουτοπία, όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μία ειδυλλιακή εναλλακτική ζωή. Όταν ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος δημιουργός του ΟΑΣΙΣ πεθαίνει, η τεράστια περιουσία του γίνεται το απόλυτο έπαθλο σε ένα πολύπλοκο κυνήγι θησαυρού. Αν μη τι άλλο, δείχνει στο στοιχείο του.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί ήδη για 15 Δεκεμβρίου 2017. 

Update 14/9/15Αν και δεν έχει βρει ακόμα τον πρωταγωνιστή του ο Σπίλμπεργκ ανακοίνωσε την ηθοποιό που θα υποδυθεί την συμπρωταγωνίστρια και μετά τις Ελ Φάνινγκ και Λόλα Κιρκ, έδωσε το ρόλο τελικά στην Ολίβια Κουκ, την ανερχόμενη ηθοποιό του τηλεοπτικού «Bates Motel» και του « Me And Earl And The Dying Girl». Η Κουκ θα είναι η Σαμ, μία blogger από τον Καναδά που θα βοηθήσει τον Γουάτς.

Update 13/7/17: Πρωταγωνιστής ανακοινώθηκε ο νεαρός Τάι Σέρινταν (Mud, X-Men Apocalypse) και μαζί με την Ολίβια Κουκ, θα τους πλαισιώσουν οι Μαρκ Ράιλανς, Σάιμον Πεγκ, Μπεν Μέντελσον, Τι Τζέι Μίλερ (Deadpool, Silicon Valley), μη ημερομηνία εξόδου την 30η Μαρτίου 2018. Aναμένουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos