Αιγαίο SOS: Στύλ Λούφα και Παραλλαγή.

Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2018, 20:31

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της στρατιωτικής κωμωδίας «ΑΙΓΑΙΟ SOS» καθώς… ένα νέο νησί αναδύθηκε ξαφνικά στα νερά του Αιγαίου. Μετά από μια σειρά γυρισμάτων σε απομονωμένο νησί του Αργοσαρωνικού, ήρθε η σειρά των παραλιών της Αττικής για να γίνουν το φυσικό σκηνικό, όπου θα γυριστεί το μεγαλύτερο μέρος της πλοκής της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Πιέρρου Ανδρακάκου, σε σενάριο των Μαργαρίτη Παπαδόπουλου, Γιάννη Παπαδόπουλου και Δημήτρη Μαρούδη. Προφανώς στο ύφος τη Λούφας και Παραλλαγής.

Η  ταινία: Καλοκαίρι 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.

Στο «ΑΙΓΑΙΟ SOS» πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης («Μια μέλισσα τον Αύγουστο», «Από έρωτα», «Τέλειοι ξένοι»), στον ρόλο του Κλεάνθη Χάρισμα, ο -για την ταινία- άρτι αφιχθείς από το Λος Άντζελες Πάνος Βλάχος («Love in the end», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Days Of Our Lives» του NBC) ως ο Καρδιτσιώτης ΟΥΚάς Μαυρογιαννέας και η εντυπωσιακή Ευαγγελία Συριοπούλου («Τέλειοι Ξένοι», «Βάκχες», «Ημερολόγιο ενός Απατεώνα», «Δον Κιχώτης», «Άλλη Αίσθηση») ως η Ελληνοϊταλίδα Γκαμπριέλα Ρομάνι, αλλά και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης («Τατουάζ», «Πιάφ», «Dogville») στον ρόλο του γόη Βαλάση. Μαζί τους στο καστ οι Nina Senicar, Δήμητρα Κολλά, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Νικόλας Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Σοφία Παυλίδου, Fu Yin

Στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos