Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο "Black Mass" - Φοβερά τρέιλερ!

Δημοσίευση: 17 Μαΐου 2014, 17:55
Συντάκτης:

Σχεδόν απεγνωσμένα προσπαθεί ο Τζόνι Ντεπ να επανέλθει στους ουσιαστικούς ρόλους και τις πραγματικά καλές ερμηνείες, μακριά από τις πειρατικές καρικατούρες και στη νέα του προσπάθεια, δείχνει πραγματικά αγνώριστος.

Η φωτό είναι από τα γυρίσματα της ταινίας "Black Mass", με σκηνοθέτη τον Σκοτ Κούπερ ("Crazy heart", "Out of the furnace"), όπου υποδύεται τον γνωστό Αμερικάνο δολοφόνο Ουάιτι Μπάλτζερ που κατηγορείται για 48 υποθέσεις, 19 εκ των οποίων εξυχνιάστηκαν ως άγρια φονικά. Ο ίδιος βρίσκεται ακόμα έγκλειστος σε φυλακή της Αμερικής, αφου κατάφερε να διαφεύγει απο την Αστυνομία, αποτελώντας ένα από τα 10 πιο «καταζητούμενα» πρόσωπα της περασμένης δεκαετίας.

Στην ταινία μαζί με τον Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστούν ο Γκαι Πιρς, ο Τζόελ Έτζερτον και η Τζούνο Τεμπλ και η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του επόμενου χρόνου.

Update 30/5/14: Προέκυψαν νέες φωτό από τα γυρίσματα του φιλμ, στην Βοστώνη και μάλιστα από τα γυρίσματα μιας σκηνής όπου ο Μπάλγκερ και οι συνεργάτες του σκοτώνουν έναν άνδρα. Στο καστ προστέθηκε και ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (Sherlock), ο οποίος θα υποδυθεί τον αδερφό του Τζόνι Ντεπ. That makes sense. Παρεπιτπόντως, δείχνει να πήρε μερικά κιλά ο Τζόνι (για τον ρόλο πάντα), ή είναι το παντελόνι που τον παχαίνει; 

 

Update 23/4/15: Έντονο, σχεδόν ψυχοβγαλτικό πρώτο τρέιλερ, με έναν κυριολεκτικά αγνώριστο Τζόνι Ντεπ να προκαλεί ανατριχίλες ψαρώνοντας στο τραπέζι του φαγητού ένα μελλοντικό του θύμα. Και στο μεσοδιάστημα, sneak peaks από ένα πραγματικά εξαιρετικό καστ, καθώς εκτός του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, διακρίναμε τους Κέβιν Μπέικον, Κόρεϊ Στολ, Τζόελ Έτζερτον, Πίτερ Σάρσγκααρντ, Άνταμ Σκοτ, Ντακότα Τζόνσον, Τζούνο Τεμπλ. Μας έφτιαξε το clip και πλέον ανυπομονούμε...

 

Update 22/5/15: Νέο, υποβλητικό τρέιλερ, με τον Τζόνι Ντεπ να προσπαθεί να εξηγήσει στον 6χρονο γιο ένα-δύο πράγματα σχετικά με την ζωή που τον περιμένει όταν μεγαλώσει και να καταλήγει στην μεγάλη αλήθεια: "Αν δεν υπάρχουν μάρτυρες, δεν έγινε ποτέ!". Και την γυναίκ του -Ντακότα Τζόνσον- να φρικάρει. Και φυσικά στο υπόλοιπο τρέιλερ, ο Τζόνι να δίνει πόνο... Μπορείτε να το τσεκάρετε στην gallery.

 

Update 30/7/15: Το ένα τρέιλερ μας προκύπτει καλύτερο από το άλλο, αν μη τι άλλο το "Black Mass" με το σπαθί του αποτελεί μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Στο τρίτο κατά σειρά, έχουμε αρκετόν Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, καθώς εστιάζει στην σχέση του Μπάλγκερ/Ντεπ με το FBI, παράνομη ή όχι και πως κατάφερνε να ξεγλυστράει συνεχώς παρά τα αναρίθμητα εγκλήματα στα οποία είχε εμπλακεί.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos