Αγνώριστος ο Μάθιου ΜακΚόναχι

Δημοσίευση: 5 Οκτ. 2015, 13:57
Συντάκτης:

Το ότι ο Μάθιου ΜακΚόναχι δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του golden boy, το έχουμε νιώσει για τα καλά στο πετσί μας, με το Dallas Buyers Club όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση του βραβευμένου με Όσκαρ σταρ, αλλά και τα Killer Joe, Mud, Paperboy, όσον αφορά στην περσόνα που υποδύεται.

Για την πρώτη κατηγορία θα έρθει να προστεθεί και το «Gold». Σε σκηνοθεσία του Στίβεν Γκάχαν, σκηνοθέτη του «Syriana» και σεναριογράφου του «Traffic», ο 45χρονος ΜακΚόναχι θα υποδυθεί τον επιχειρηματία Κένι Γουέλς που έχει χρεωκοπήσει και στην προσπάθειά του να ανακάμψει οικονομικά παρασύρεται σε ένα ταξίδι για αναζήτηση χρυσού στην Ινδονησία.

Τα πρώτα καρέ από τα γυρίσματα τον δείχνουν φαλακρό και αρκετά βαρύτερο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτό, ενώ το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Κόρεϊ Στολ, Μπρους Γκρίνγουντ, Έντγκαρ Ραμίρεζ.

Θυμίζουμε ότι φέτος θα δούμε τον ΜακΚόναχι σε άλλα δύο φιλμ. Το «Sea Of Trees» του Γκας Βαν Σαντ και το «The Free State Of Jones» του Γκάρι Ρος.

Για να είμαστε σωστοί και πλήρεις στο ρεπορτάζ βέβαια, όσο άκυρος δείχνει εμφανισιακά ο ΜακΚόναχι, άλλο τόσο καυτή δείχνει η συμπρωταγωνίστρια του Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, η οποία αναμένεται επίσης να κλέψει την παράσταση στην ταινία, προφανώς για διαφορετικούς λόγους (όχι ότι δεν είναι πολύ καλή ηθοποιός, από τις top της γενιάς της...).

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos