ΣΕΙΡΕΣ

Αγνώριστος ο Αλ Πατσίνο σε δράμα του ΗΒΟ

Δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2017, 21:19
Συντάκτης:

Ο Αλ Πατσίνο θα αποτελέσει άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των ηθοποιών που μεταμορφώνονται για τους ρόλους που επιλέγουν να ερμηνεύσουν και τις περισσότερες φορές από αυτές, όταν αφορά ο ρόλος σε πραγματικό πρόσωπο.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις αποτελεί και η τηλεταινία «Paterno» του ΗΒΟ, στην οποία ο 77χρονος σταρ δείχνει αγνώριστος.

Θα υποδυθεί έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες του αμερικανικού αθλητισμού, τον προπονητή ποδοσφαίρου Joe Paterno, ο οποίος για περίπου τέσσερις δεκαετίες βρισκόταν στην ομάδα των Penn State Nittany Lions και είχε κατορθώσει να αναδειχτεί νικητής σε δύο εθνικά πρωταθλήματα. Η καριέρα του όμως πήρε την καθοδική πορεία, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο για τον Jerry Sandusky, έναν βοηθό προπονητή της ομάδας που κατηγορήθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια.

Ο Paterno είχε ακούσει ότι ο Sandusky κακοποιούσε παιδιά στα αποδυτήρια αλλά δεν είχε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και βοήθησε στην συγκάλυψη της ιστορίας. Οι επιπτώσεις στην καριέρα του ήταν άμεσες: απολύθηκε, «ξηλώθηκαν» οι νίκες του και ένα άγαλμα του γκρεμίστηκε.

Update 20/1/18: Δεικτικό πρώτο teaser, με το σκαμένο πρόσωπο και το αποσβολωμένο βλέμμα του Πατσίνο σαν Paterno να στοιχειώνουν την οθόνη, στο φιλμ του Μπάρι Λέβινσον (πέντε χρόνια μετά την συνεργασία του με τον Πατσίνο στο "Phil Spector") που περιμένουμε μέσα στην άνοιξη και το οποίο έχουν γράψει οι Ντέμπορα Κέιν («Grey's Anatomy», «Vinyl») και Τζον Ρίτσαρντς («Nurse Betty»)...

Update 25/2/18: Πολύ δυνατό το πρώτο επίσημο τρέιλερ. Πρεμιέρα στις 7 Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos