662 σωσίες του Τσάρλι Τσάπλιν σε μία φωτό

Δημοσίευση: 18 Απριλίου 2017, 05:48
Συντάκτης:

Mια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση ετοίμασαν 662 άνθρωποι στην λίμνη της Γενεύης, στην Ελβετία, οι οποίοι ντύθηκαν όλοι Τσάρλι Τσάπλιν έξω από το μουσείο «Ο κόσμος του Τσάπλιν», με αφορμή την 128η επέτειο από την ημερομηνία γέννησής του θρυλικού σταρ (16/4/1889), ο οποίος έμεινε τα τελευταία χρόνια της ζωής του στη δυτική Ελβετία.

Εκεί, υπάρχει ένα μουσείο αφιερωμένο στον σπουδαίο Τσάρλι, το οποίο άνοιξε στο Κορσιέρ σιρ Βεβέ το 2016. Επειτα από σχεδιασμούς και εργασίες 15 ετών, εικόνες από το έργο του βρετανού ηθοποιού βρήκαν μία στέγη στον τόπο όπου πέρασε τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής του μαζί με τη σύζυγό του και τα οκτώ τους παιδιά.

Η έκθεση περιλαμβάνει βίντεο από την καριέρα του «Σαρλό», καθώς και σκηνικά από τις ταινίες του. Στο μουσείο μπορεί κανείς, επίσης, να βρει και περισσότερα από 30 κέρινα ομοιώματα, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν του Μάικλ Τζάκσον και του Αλμπερτ Αϊνστάιν.

Ο αξέχαστος Σαρλό («Μοντέρνοι καιροί», «Ο Μεγάλος Δικτάτωρ», «Τα φώτα της πόλης», μεταξύ άλλων), ο Τσαρλς Σπένσερ Τσάπλιν, όπως ήταν το πλήρες όνομά του, έφυγε από τη ζωή, ήσυχα, στον ύπνο του, ανήμερα τα Χριστούγεννα του 1977.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos