Τo "Ροζ" του Αλέξανδρου Βούλγαρη, διαθέσιμο online

Δημοσίευση: 22 Νοε. 2017, 16:36

Η δεύτερη μεγάλου μήκους του Αλέξανδρου Βούλγαρη «Ροζ» είχε γυριστεί το καλοκαίρι του 2004 και προβλήθηκε στις ελληνικές αίθουσες το 2007.

Έκτοτε... αγνοείται, καθώς δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε dvd και υπήρξαν κάποιες αραιές προβολές του φιλμ σε μκρά φεστιβάλ ή σινεφιλικές εκδηλώσεις.

Με αφορμή τη νέα του ταινία «Νήμα», η οποία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου, ο 36χρονος δημιουργός ανέβασε το «Ροζ» ελεύθερο στο YouTube.

Το σενάριο εξελίσσεται γύρω από τη ζωή και τα υπαρξιακά διλήμματα των κεντρικών προσώπων: Ο Βασίλης Γκάλης φοβάται να μεγαλώσει. Η Σνεζάνα Τκατσένκο φοβάται να καταλάβει. Ο Σάκης, ο Σταρ, φοβάται να νιώσει. Η Έμιλυ, η Ιρλανδέζα, φοβάται να ξαναρχίσει. Η Λωρέν, η Σύζυγος, φοβάται να παραδεχτεί. Η Αγνή, η Δασκάλα, φοβάται να ζήσει... και ο Πατέρας φοβάται να μιλήσει. Η Μητέρα φοβάται να γυρίσει...

Πρωταγωνιστεί ο ίδιος και οι Αργύρης Θανάσουλας, Ρομάνα Λόμπατς, Χριστίνα Μαθέα, Αγγελική Καρυστινού, Μιχάλης Γεωργιάδης.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos