/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα

Τζόνι Ντεπ, Marilyn Manson, όργια και αίμα!

«You say God and i say Satan» τραγουδά ο Marilyn Manson στο νέο τραγούδι του "SAY10" και από όσο καταλαβαίνουμε στο video, αυτός είναι ο Σατανάς (γι' αυτο και SAY10=σέιτεν) και ο κολλητός του, Τζόνι Ντεπ, κάτι σαν θεός...
Ο δίσκος του shock-rocker με τίτλο "Heaven Upside Down" κυκλοφόρησε και το νέο video είναι εδώ για να προκαλέσει ξανά. Ακατάλληλο για ανηλίκους (που λεει ο λόγος) με πολύ αίμα, γυναίκες στο κρεβάτι.
Ο αγαπητός Manson λεει για το video: «Είμαι εδώ για να γίνω όλα αυτά για τα οποία έχω κατηγορηθεί ότι …δεν είμαι. Οι "πυροβολισμοί" που θα ακούσετε προέρχονται από ένα στόμα μεταμφιεσμένο σε όπλο. Δεν έχει να κάνει με τέχνη. Η μουσική που θα ακούσετε είναι το αίμα μου που θα σας έρθει κατάμουτρα».

Update 14/11/17: Δεύτερο video clip από τον νέο δίσκο του Marylin Manson, με τίτλο "Kill4Me" και ξανά με τον Τζόνι Ντεπ μέσα. Και μαζί και δύο μοντέλα, οπότε καταλαβαίνετε ότι παίζουν μόνο όργια και όχι αίμα αυτή τη φορά. Και εννοείται ότι έγινε viral σε χρόνο dt. Και είναι και πιασάρικο το σινγκλάκι. Α.Κ.

Δημοσίευση: 10 Οκτ. 2017, 12:12
Συντάκτης: