Σάσα Μπάρον Κόεν: H πιο "επικίνδυνη" κωμωδία ever!

Δημοσίευση: 6 Ιουλίου 2018, 09:08

Το Showtime εδώ και μια εβδομάδα διαφήμιζε ένα νέο και... επικίνδυνο όπως το χαρακτήρισε show το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου! Το κανάλι δεν έδινε καμία πληροφορία, καθώς όπως θα δείτε και από το video, δεν του... επιτρεπόταν, παρά μόνο πως ότι ο βασικός χαρακτήρας είναι ξεδιάντροπος, παρανοϊκός και ψυχρός. Λίγες μέρες μετά αποκαλύψαν πως ο Σάσα Μπάρον Κόεν επιστρέφει έτσι όπως δεν τον είδαμε ποτέ.

Το θέμα είναι πως ο δημιουργός των "Borat", "Bruno" και του "The Dictator" δεν έβαλε ποτέ όρια στην κωμωδία και πλέον όλα δείχνουν πως το θέμα του είναι ο πρόεδρος Τραμπ. Στο video του ηθοποιού (δείτε το παρακάτω) ακούγεται ένα παλιό μήνυμα του Τραμπ από το 2012 στο οποίο τον βρίζει και τον καλεί να πάει σχολείο να μάθε κωμωδία. Τότε εμφανίζεται το logo του Trump University και η ατάκα "Sacha graduates. Soon" (Ο Sacha αποφοιτά. Σύντομα).

Τα πάντα είχαν ξεκινήσει το 2003 με την περίφημη τηλεοπτική εκπομπή Da Ali G Show, στο οποίο ο αρχικός χαρακτήρας του Κόεν έπαιρνε συνεντεύξεις από ανυποψίαστους πλούσιους και διάσημους.
Σε μια από αυτές, πρότενε στον Τραμπ μια νέα ανακάλυψή του και εκείνος αποχώρησε επτά λεπτά μετά, λέγοντας μετά πως πάντα καταλαβαίνει όταν πρόκειται περί απάτης. Βέβαια με την εμφάνιση του Ali G, δεν το λες και δύσκολο...

Update 10/7/18: Πρώτο teaser trailer, με τον πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντικ Τσέινι, να συμμετέχει στην έγκριση ενός όργανου... βασανιστηρίων. Δώσε πόνο Σάσα! H σειρά θα κάνει  πρεμιέρα στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την COSMOTE TV και το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου ( 22:00, COSMOTE CINEMA 4HD) λίγες ώρες μετά την προβολή του στις Η.Π.Α.

Update 15/7/18: Ο τύπος τα κατάφερε και πάλι. Δείτε 10 λεπτά από το "Who is America?", στα οποία ξευτιλίζει Αμερικανούς πολιτικούς χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα:

 

 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos