Όταν ο Τζίμι Φάλον έριξε χυλόπιτα στη Νικόλ Κίντμαν. Μισό λεπτό... τι;

Δημοσίευση: 7 Ιαν. 2015, 14:39

Άτυχος ή βλάκας;

Η χθεσινή καλεσμένη του Τζίμι Φάλον ήταν η Νικόλ Κίντμαν για να μιλήσουν για το "Paddington" που κάνει τώρα πρεμιέρα στις ΗΠΑ και ο διάσημος παρουσιαστής θυμήθηκε ένα περιστατικό πριν αρκετά χρόνια όταν ένας κοινός τους γνωστός πέρασε μαζί της από το σπίτι του "για καφέ". Ο Φάλον νόμιζε ότι ήταν μέρος της audition για την ταινία "Bewitched" στην οποία συμμετείχε τότε, έλα όμως η Νικόλ ήταν ελεύθερη εκείνη την περίοδο και της άρεσε.... Και βέβαια ο τύπος ήταν με τις φόρμες και έπαιζε video game και την είχε γραμμένη κανονικά και η κουκλάρα Αυστραλέζα σκέφτηκε "μάλλον θα είναι gay το αγόρι". Kαι κάπως έτσι την έχασε την ευκαιρία ο Φάλον και όλα αυτα τα συνειδητοποίησε χθες βράδι (αν δεν είναι στημένα βέβαια όλα αυτά, αν και μάλλον μοιάζουν ειλικρινείς οι αντιδράσεις του) και μπορείτε να δείτε τι επακολούθησε στο απολαυστικό βίντεο.

Πάντως εμένα, αν μου έφερνε τη Νικόλ Κίντμαν κολλητός φίλος για καφέ (τότε που ήμουν ελεύθερος...), αντί για play station, θα της έβαζα να δούμε κάνα "Lord of the g-strings", "Battlestar Orgasmica", "Sexorcist" και θα κλείδωνα και την πόρτα. Μήπως αλλάξει γνώμη.

Update 19/11/16: Έχει και sequel η φάση: ο Φάλον φιλοξένησε ξανά την Κίντμαν στην εκπομπή του και μάλιστα σε κάποια στιγμή η Αυστραλιανή σταρ του υπενθύμισε ότι στο παρελθόν είχε και δεύτερη ευκαιρία για να ζητήσει το τηλέφωνό της και να προχωρήσει την κατάσταση, αλλά ούτε που ασχολήθηκε. Ακολούθησαν χαζά χαμογελάκι εκατέρωθεν, τα οποία κόπηκαν ξαφνικά μαχαίρι, διότι η Νικόλ δεν είχε έρθει μόνη στην εκπομπή....

Δείτε το νέο clip εδώ.

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos