Ο Στίβεν Κολμπέρ τα χώνει στον Όλιβερ Στόουν για τον Πούτιν

Δημοσίευση: 15 Ιουνίου 2017, 20:04

O Όλιβερ Στόουν βρέθηκε στο «The late show» καλεσμένος του Στίβεν Κολμπέρ για να προωθήσει το 4ωρο ντοκιμαντέρ του «The Putin interviews» που αφορά στις συνομιλίες με τον Ρώσο Πρόεδρο και που θα προβληθεί σε 4 μέρη στο Showtime.

Σίγουρα το μετάνοιωσε.

Και αυτό διότι ο Αμερικανός παρουσιάστής τον στρίμωξε στα σχοινιά με αφορμή ένα στιγμιότυπο που έδειξε και στο οποίο ο Αμερικανός σκηνοθέτης φάνηκε υπερβολικά ευγενικός και συγκαταβατικός στις απαντήσεις του Πούτιν σχετικά με την ανάμιξή του ή όχι στις αμερικανικές εκλογές. Παράλληλα αμφισβήτησε επίσης κατά πόσο ο –διάσημος για την προκλητικότητά του και την αυθάδειά του- Στόουν έθεσε δύσκολες ερωτήσεις σε μια αμφιλεγόμενη πολιτική προσωπικότητα που κατηγορείτε για πρακτικές αυταρχισμού, αλλά και δολοφονίες, υπερτονίζοντας βέβαια αρκετά το αίσθημα πατριωτισμού που επικράτησε στην εκπομπή από το κοινό που παρακολουθούσε την συνέντευξη και αντιδρούσε αναλόγως.

Ειδικά όταν ο Στόουν άρχισε τα περί «ευγένειας προς έναν άνθρωπο που έχει ταλαιπωρηθεί από τις επιθέσεις των media», ακούστηκαν γιουχαϊσματα, με τον Κολμπέρ να τον κατηγορεί για προπαγάνδα και προσπάθεια να κολακεύσει και να καλοπιάσει τον Ρώσο ηγέτη.

Όπως διαβάσαμε στο έγκυρο Pagesix, ο Στόουν έχασε τον έλεγχο τονίζοντας στον Κολμπέρ «ξερεις ότι οι Εβραίοι και το Ισραήλ επηρέασαν τις εκλογές πολύ περισσότερο; γιατί δεν με ρωτάς γι’αυτούς;», με τον παρουσιαστή να του απαντά «όταν κάνεις ντοκιμαντέρ για το Ισραήλ, θα σε ρωτήσω, μην ανησυχείς», ένα κομμάτι που κόπηκε στο τελικό μοντάζ, ώστε να τον προστατέψει από την άγρια επίθεση που θα δεχόταν από τα αμερικανικά media…

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos