Ο Σεθ Μακ Φάρλαν «κράζει» τον Γουάινσταϊν από το 2013

Δημοσίευση: 12 Οκτ. 2017, 15:49

Ο κόσμος το' χε τούμπανο και το Χόλιγουντ... κρυφό καμάρι; Η «καταιγίδα» Χάρβεϊ Γουάινσταϊν δεν λέει να κοπάσει, καθώς ο αριθμός των γυναικών που καταγγέλουν σεξουαλική παρενόχληση αλλά και βιασμό, συνεχώς μεγαλώνει.
Την ίδια στιγμή ένα video του Σεθ Μακ Φάρλαν να... πετάει μια ξεκάθαρη σπόντα για τον μεγαλοπαραγωγό το 2013, έχει γίνει viral. Στο παρακάτω video, ο δημιουργός του "Τhe 'Family Guy" και "Ted", παρουσιάζει τις υποψήφιες για δεύτερο ρόλο στα Οσκαρ του '13 και στο τέλος λέει: «Συγχαρητήρια, πλέον εσείς οι πέντε κυρίες δεν θα χρειάζεται να υποκρίνεστε πως σας αρέσει ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν».
Ο Μακ Φάρλαν σχολίασε την ατάκα του λέγοντας πως το 2011 η ηθοποιός και φίλη του Τζέσικα Μπαρθ, του είχε πει πως ο Γουάινσταϊν της είχε επιτεθει. Δεν μπορούσα να χάσα την ευκαιρία σε ένα τέτοιο γεγονός, να μην πετάξω μια ατάκα προς αυτή την κατεύθυνση. Μην κάνετε όμως λάθος σκέψη, όσα είπε προήλθαν από θυμό και απέχθεια...


Έως τώρα, οι γυναίκες που έχουν δηλώσει και καταγγείλει δημόσια τη συμπεριφορά του Γουάινσταϊν τα 25 τελευταία χρόνια, είναι 22! Μεταξύ αυτών οι Κάρα Ντελεβίν, Μίρα Σορβίνο, Ροζάν Αρκέτ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Κάθριν Κένταλ, Λία Σεϊντού (ανέβηκε πάνω μου σε έναν καναπέ και τον απώθησα όσα δυνατά μπορούσα, είναι χοντρός και τεράστιος).
Η Αζια Αρζέντο καταγγέλει βιασμό το 1997, ενώ οι επιθέσεις γίνοντας σχεδόν πάντα σε δωμάτια ξενοδοχείων με απειλές για τερματισμό της καριέρας τους!
Ο πλήρης κατάλογος (έως τώρα): Ashley Judd, Emily Nestor, Laura Madden, Zelda Perkins, Rose McGowan, Ambra Battilana Gutierrez, Asia Argento, Lucia Evans,
Mira Sorvino, Rosanna Arquette, Emma de Caunes, Jessica Barth, Gwyneth Paltrow, Judith Godrèche, Angelina Jolie, Katherine Kendall,  Tomi-Ann Roberts, Dawn Dunning, Louisette Geiss, Lauren Sivan, Cara Delevingne, Lea Seydoux.
Η Κάρα Ντελεβίν έγραψε, μεταξύ άλλων, για τη συνάντησή της με τον Γουάισταϊν: «Μόλις μείναμε μόνοι, άρχισε να καυχιέται για όλες τις ηθοποιούς με τις οποίες είχε κοιμηθεί, λέγοντας ότι του χρωστούσαν τις καριέρες τους, και άρχισε να μιλά για άλλα ανάρμοστα θέματα  σεξουαλικής φύσης. Mόλις μπήκα στο δωμάτιο είδα με ανακούφιση ότι στο δωμάτιό του βρισκόταν μια άλλη γυναίκα, και σκέφτηκα αμέσως ότι ήμουν ασφαλής. Μας ζήτησε να φιληθούμε και εκείνη άρχισε να με πλησιάζει με ερωτικές διαθέσεις. Προσπάθησε να με φιλήσει στα χείλη. Τον σταμάτησα και κατάφερα να βγω από το δωμάτιο. Τελικά πήρα τον ρόλο για την ταινία και πάντα πίστευα ότι μου τον έδωσε εξαιτίας αυτού που συνέβη. Από τότε αισθανόμουν τύψεις που γύρισα την ταινία. Ένιωθα σαν να μην μου άξιζε ο ρόλος. Δίσταζα να μιλήσω ανοιχτά. Δεν ήθελα να βλάψω την οικογένειά του. Ένιωθα ένοχη σαν να είχα κάνει εγώ κάποιο λάθος. Επίσης, σκεφτόταν ότι παρόμοιες εμπειρίες είχαν βιώσει και πολλές άλλες γυναίκες που γνωρίζω, αλλά καμία δεν είχε πει τίποτα εξαιτίας του φόβου».

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos