Ο Πολ Τόμας Άντερσον σκηνοθετεί κάτι πιο pop!

Δημοσίευση: 4 Οκτ. 2017, 14:16

Μετά το videoclip του για το «Daydream» των Radiohead, o Paul Thomas Anderson ήταν έτοιμος για κάτι πιο pop! To “Valentine” είναι το 14λεπτο clip, που σκηνοθέτησε για τις HAIM, τo γκρουπ που αποτελείται από τις τρεις αδερφές Este, Danielle και Alana Haim, οι οποίες κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο τον δεύτερο δίσκο τους με τον «εμπνευσμένο» τίτλο «Something to Tell You».

Σε αυτό τις βλέπουμε στο στούντιο ηχογράφησης Valentine του Los Angeles, το οποίο στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως οι Beach Boys και ο Frank Zappa. O Anderson τις κινηματογραφεί σε φιλμ 35mm, ενώ παίζουν τρία τραγούδια από τον νέο δίσκο τους, ενώ μόλις χθες κυκλοφόρησε και το video clip τους για το τραγούδι «Little of Love», το οποίο επίσης σκηνοθέτησε ο δημιουργός του «There will be blood» και του «The Master».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Anderson συνεργάζεται με γυναίκες μουσικούς, καθώς έχει δημιουργήσει πέντε videoclip για τη Fiona Apple, με την οποία είχαν σχέση στο παρελθόν, ένα για την Aimee Mann και δύο για τη Joanna Newsom.

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι να βγει στις αίθουσες η επόμενη – άτιτλη ακόμα ταινία του – με τον Daniel Day-Lewis στην τελευταία ερμηνεία του, οι αδερφές Haim ΔΕΝ θα τον συστήσουν στην κολλητή τους φίλη Taylor Swift!

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos