O Mάθιου ΜακΚόναχι oδηγεί, εμείς βαριόμαστε, o Tζιμ Κάρεϊ τρολάρει!

Δημοσίευση: 8 Σεπτεμβρίου 2014, 18:03

Αν έπρεπε να διαλέξεις έναν Αμερικανό ηθοποιό για να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια της νέας πολυτελούς Lincoln, ενός κλασικού Αμερικανικού αυτοκινήτου, ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι η πρώτη σου επιλογή.

Οσο για την επιλογή του Δανού Nicolas Winding Refn, προφανώς έπαιξε ρόλο το "Drive" και όχι το ανεκδιήγητο "Only God forgives".

Bέβαια διαφήμιση και σινεμά είναι διαφορετικές ιστορίες και μέσα από τρία κλιπ, ο Μάθιου μονολογεί εσωτερικά για το πόσο του αρέσει να οδηγά ("πριν με πληρώσουν για αυτό" λέει...), ένα κοινότυπο και βαρετό "για να πας μπροστά, πρέπει να πας πίσω" -λογικά εννοεί την όπισθεν- και μια συνάντηση με έναν ταύρο, τη μοναδική ενδιαφέρουσα στιγμή.

Ούτε πρόκειται να αγοράσουμε την αμαξάρα της Lincoln, ούτε βέβαια να αλλάξουμε γνώμη για τον αγαπητό Μάθιου, αλλά η τάση να αποθέωνεις κάθε διαφήμιση με γνωστούς ηθοποιούς, έχει καταντήσει γραφική...

Τα τρία κλιπ είναι κλισέ, οδήγηση σε άδειους δρόμους, πάντα με ένα χέρι, οδηγός με κοστούμι (!), και ποιός διάολε σκέφτεται αυτά τα πράγματα όταν οδηγεί;

Γ.Λ.

Update 27/10/14: O Tζιμ Κάρεϊ τρόλαρε υπέροχα το διαφημιστικό του ΜακΚόναχι για την Lincoln, σαν καλεσμένος του Saturday Night Live. Στο spoof που γύρισε, αναρωτιέται οδηγώντας το ίδιο αυτοκίνητο: "Μερικές φορές πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω για να προχωράς. Όπως από το βραβείο Όσκαρ να γυρίζεις διαφημιστικό για αυτοκίνητο. Ο ατζέντης μου έγινε έξω φρενών: να το έκανες μετά το "Lincoln lawyer"(2011) να το καταλάβω...". Απολαύστε το εδώ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos