"Mr. Mercedes" season 2: Τον Αύγουστο

Δημοσίευση: 11 Ιουνίου 2018, 16:06

Το "Mr. Mercedes" ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περυσινής σεζόν. 

Βασισμένο σε έργο του Stephen King και με δημιουργό τον David E. Kelley (Big Little Lies, Boston Legal, Goliath), ένα serial killer θρίλερ με πολύ καλές ερμηνείες από το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Brendan Gleeson και Harry Treadaway που δικαιολογημένα ανανεώθηκε για 2η σεζόν.

Ένα αστυνομικό θρίλερ που δεν παίζει by the book με τους κανόνες του είδους, αλλά εμβαθύνει στα ψυχολογικά πορτραίτα των ηρώων του και τους εσωτερικούς εφιάλτες που τους κατατρέχουν, χωρίς να απαιτεί λύτρωση για κανέναν.

O δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου και ήδη ανέβηκε ένα promo video. Θυμίζουμε την γνώμη μας για την 1η σεζόν εδώ.

Update 31/7/18: Έτοιμο και το επίσημο τρέιλερ.Η δράση εξελίσσεται έναν χρόνο μετά την μαζική δολοφονία, με τον Μπιλ Χότζες (Μπρένταν Γκλίζον) να έχει ανοίξει ένα ιδιωτικό γραφείο ντετέκτιβ προσπαθώντας να ξεχάσει τα όσα συνέβησαν και τον Brady (Harry Treadaway) να νοσηλεύεται σε κατάσταση φυτού στο οσοκομείο. Όταν όμως όλοι οι νοσοκόμοι που είχαν επαφή μαζί του προσβάλλονται από έναν ιό, ο εφιάλτης ξεκινά ξανά...

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos