Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο φύλακας άγγελος του νεαρού Spiderman

Δημοσίευση: 15 Μαΐου 2018, 13:14

Ποιός δεν συμπαθεί τον Benedict Cumberbatch; Είτε ενσαρκώνει τον Sherlock Holmes, είτε τον Alan Turing, είτε τον Doctor Strange, ο Cumberbatch είναι δικαιολογημένα ένας παγκόσμια καταξιωμένος ηθοποιός. Παρ’όλα αυτά, πολλοί από εμάς συμπαθούμε τον Benedict όχι μόνο σαν ηθοποιό, αλλά και σαν περσόνα. Είτε ο Benedict δίνει συνέντευξη, είτε διαβάζει mean tweets στο Jimmy Kimmel Live εμείς είμαστε στην πρώτη σειρά και χειροκροτούμε.

Ίσως από τα πιο ξεκαρδιστικά υλικά του να είναι οι συνεντεύξεις που δίνει μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Tom Holland, a.k.a. Spider-Man. Δεν έχουμε αποφασίσει αν μας αρέσει πιο πολύ ο Tom Holland ή ο Andrew Garfield για Spider-Man, αλλά ο Holland φαίνεται να είναι εκ φύσεως άτσαλος και αστείος, όπως και ο Peter Parker. Δεν μπορεί να κρατήσει κανένα μυστικό και το στούντιο της Marvel το γνωρίζει αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του. Ας μην ξεχνάμε πως πρίν την περιοδία της ομάδας των Avengers: Infinity War, οι σκηνοθέτες της ταινίας Joe και Anthony Russo δήλωσαν στα social media πως θα το εκτιμούσαν αν οι θεατές δεν έκαναν spoilers ύστερα από την προβολή ορισμένων σκηνών της ταινίας που θα γινόταν κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεών τους. Ο Tom Holland, αστειευόμενος πάντα, επαναδημοσίευσε την δήλωσή τους, σχολιάζοντας πως η συγκεκριμένη δήλωση απευθυνόταν στον ίδιο και όχι στους εκατομμύρια φανς της ταινίας.

Έτσι λοιπόν, το στούντιο αποφάσισε να λάβει μέτρα για να προστατεύσει τους θεατές από τα spoiler του Holland. Και τι πιο δραστικό από τον Benedict Cumberbatch; Ο Cumberbatch εμφανίζεται σε κοινές συνεντεύξεις με τον Holland, και όπως θα δείτε στο βίντεο, τον αποτρέπει με ξεκαρδιστικούς τρόπους να spoil-άρει την ταινία.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos