Λίγος Κάμπερμπατς ακόμη;

Δημοσίευση: 8 Φεβ. 2017, 16:03

Εάν δεν σας έφτασε ο Doctor Strange και η πρόσφατη σειρά του Sherlock κι αν δεν βαρεθήκατε να βλέπετε τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς κυριολεκτικά παντού, έχετε την ευκαιρία να τον δείτε ξανά (!) και σε μουσικό βίντεο.Το πρόσωπο του Κάμπερμπατς βρίσκεται κάπου εκεί στις διάφορες μεταμορφώσεις που συμβαίνουν στο κομμάτι Gendle Storm των Elbow. Η ιδέα για το βίντεο κλιπ έλκει την καταγωγή της από το 1985 και το βίντεο των Godley & Crème για το κομμάτι Cry. Μάλιστα ο Kevin Godley τυχαίνει να έχει σκηνοθετήσει και τα δύο.

Η ιδέα μίνιμαλ. Πρόσωπα ασπρόμαυρα που τραγουδούν το κομμάτι με τα χείλη και αλλάζουν το ένα στο άλλο. Ο Κάμπερμπατς δεν εμφανίζεται παρά μόνο μετά το ένα λεπτό και κάτι, οπότε οι φαν να κάνετε υπομονή. Εμφανίζεται ξανά και προς το τέλος του ρεφρέν και τα χείλη του διαγράφουν τους στίχους «Fall in love with me, every day». (Μετά από αυτό οι Κάμπερμπίτσιζ μπορούν να λιποθυμήσουν ανενδοίαστα...)

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα εμφανιστεί στη συνέχεια στο Thor: Ragnarok ως Doctor Strange, όπως επίσης και στο The Current War, όπως έχουμε γράψει αναλυτικά. Τέλος, ρόλος για εκείνον υπάρχει και στο Jungle Book του Andy Serkis. 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos