H απαράδεκτη διαφήμιση της Pepsi που κόπηκε

Δημοσίευση: 6 Απριλίου 2017, 18:49

Όταν το γραφείο τύπου της ίδιας της Pepsi βγάζει ανακοίνωση με την οποία παραδέχεται πως «Η Pepsi προσπάθησε να προβάλλει ένα παγκόσμιο μήνυμα ενότητας και ειρήνης. Προφανώς χάσαμε το μέτρο και απολογούμαστε. Δεν είχαμε πρόθεση να ευτελίσουμε τον θεσμό της διαδήλωσης. Σταματούμε οποιαδήποτε προβολή του», τότε μάλλον δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά περισσότερα. 

Η διαφήμιση παρουσιάζει τρεις διαφορετικούς ανθρώπους που επιλέγουν να ενωθούν με το πλήθος διαδηλωτών στο κέντρο μιας πόλης, με σκοπό την ειρήνη και την ενότητα.

Ανάμεσά τους και η Κένταλ Τζένερ, η οποία παρατά μια φωτογράφηση μόδας και γίνεται ένα με το πλήθος. Όταν φθάνουν απέναντι στους αστυνομικούς, βγαίνει μπροστά απ’όλους και προσφέρει μια Pepsi σε έναν αστυνομικό.

Ενότητα λέμε.

Σοβαρά τώρα;

Το clip έμεινε στο κανάλι της Pepsi ελάχιστες ώρες διότι ακολούθησαν άμεσες και οργισμένες αντιδράσεις από διάσημους και μη που το κατέκριναν για (εξ)ευτελισμό του δικαιώματος των διαδηλώσεων στον βωμό της εμπορευματοποίησης των πάντων και ωραιοποίηση της αστυνομικής παρουσίας σε αυτές.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos