Το "Ghostbusters"... made in Japan

Δημοσίευση: 29 Ιουνίου 2016, 19:14

Η εκτέλεση στο κλασσικό μουσικό θέμα του Ghostbusters από τέσσερις γιαπωνέζες κωμικές (;) ηθοποιούς, είναι ότι πιο καμένο θα δείτε σήμερα, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά (έως πολύ) διασκεδαστικό.

Δείχνει πάντως σίγουρα πολύ πιο εμπνευσμένο, τόσο από το άθλιο remix του «Ι’m afraid» του Ρέι Πάρκερ Τζούνιορ από τους Fall Out Boy για βασικό μουσικό θέμα της νέας ταινίας, όσο και από τα μέχρι τώρα τρέιλερ του remake στο προγενέστερο, διασκεδαστικότατο φιλμ του 1984, με το πρώτο από αυτά να έχει χαρακτηριστεί σαν το πιο «μισητό», με –αναλογικά- τα περισσότερα dislikes στην ιστορία του YouTube!

Βασικά δείχνει πιο εμπνευσμένη και από την ιδέα του Πολ Φιγκ να στήσει ένα νέο φιλμ με αποκλειστικά γυναικείο καστ (Κρίστεν Γουίγκ, Μελίσα ΜακΚάρθι, Κέιτ ΜακΚίνον και Λέσλι Τζόουνς),  η οποία μέχρι στιγμής έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών (για να το γράψουμε ευγενικά) σχολίων.

Δείτε τις ερμηνείες των Τομοτσίκα, Ονιγιάκο Τσουμπάκι, Ναόμι Γουατανάμπε και Σιζούγιο Γιαμασάκι στο μουρλό clip που ακολουθεί και αμέσως μετά ακούστε (αν αντέξετε) και το κομμάτι των Fall Out Boy (επίσης με αμέτρητα dislikes).

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 29 Ιουνίου 2016, 19:14
Ενημέρωση: 29 Ιουνίου 2016, 19:14
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos