Αυτό που ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια έδειρε τον Τζάστιν Τρουντό...

Δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2017, 19:03

Μία απίστευτη ιστορία από το πουθενά βγήκε στο φως της δημοσιότητας, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τρουντό στις ΗΠΑ και τις συχνές επαφές του με την κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα. Όπως αποκάλυψε ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα αξέχαστα «Φιλαράκια», όχι μόνο γνωρίζεται με τον Καναδό πολιτικό, αλλά τον έχει... δείρει, μαζί με έναν φίλο του!

Ο 47χρονος ηθοποιός (άσχετο, αλλά που είναι ο σβέρκος σου, Τσάντλερ;;) το παραδέχθηκε στη εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όταν διηγήθηκε μια ιστορία η οποία συνέβη –ας πούμε- το καλοκαίρι από 6η δημοτικού προς 1η Γυμνασίου με τα δικά μας μέτρα και σταθμά.

Ο Πέρι είναι μισός Καναδός και μεγάλωσε στην ίδια περιοχή με τον νυν Πρωθυπουργό του Καναδα, ενώ πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, στην Οτάβα.

«Έχω να πω μία ιστορία για τον Τρουντό, για την οποία δεν είμαι περήφανος», δήλωσε ο «Τσάντλερ». «Ο φίλος μου Κρις Μάρεϊ, ο οποίος πήγαινε επίσης στο ίδιο σχολείο, μου θύμισε τη διαμάχη που είχαμε με τον Τζάστιν. Τον χτυπήσαμε και οι δύο», από ζήλεια, επειδή ήταν πολύ καλύτερος από εμάς στα αθλήματα. Και επειδή ήταν ο μόνος που μπορούσαμε...», ολοκλήρωσε με θλιβερό τρόπο.

«Ήταν τρομερό. Ήμουν ένα χαζό παιδί τότε. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω», δήλωσε Πέρι, ο οποίος δεν ήταν όμως μόνο συμμαθητής του Τρουντό. Η μητέρα του ήταν η γραμματέας του Πρωθυπουργού Πιέρ Τρουντό, πατέρα του σημερινού επικεφαλής του Καναδά 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2017, 19:03
Ενημέρωση: 17 Μαρτίου 2017, 19:03
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos